prosta 1.5 .13 un 7 ar zilo apaksu 1.7 taakaa kkad uz pirmo sniedzinju iespeejams uzorganizeesim vel kaadu salidojumu

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Nu gumijas dedzināmais žiks pašlaik stāv bez motora!!Placis tīri labs izskatās!! Nākamreiz varētu katrs paņemt pāris vecas riepas līdz, lai normālu trasīti varētu izveidot, un pagāst uz laikiem!!!Bet vispār, kapēc neko nēsmu dzirdējis par šādu pasākumu!?!?
Kas ar tavejo notiekas? var brraukt un gumijas nenormāli dedzinat
šeit jau nav pļavas itkā bet tas tāehh varbut nab ir nepareiz domu virziens bet rodas sajuta ka cilvekiem doma ka tik tos zigulus nojat pa plavam un pla4iem,nesaprot to isto ekskluzivitati tajos, bet tas tik manas domas
mees arii esam auto fani.... jaa labi vinji varbuut neizskataas peec originaala bet originaals arii neizraisa taadas ovaacijas kaa sakiileets vaz.... par gaumi nestriidaas un nau arii vinja jaauzspiez citiem nepatiik ... tad taa ir tava probleema ...vienalga nepiekritu taisit tad jat nost to auto tie auto kas video vairs nau tie ziguli kuriem velak bus vertiba,tikai neviens lai neapvainojas es vienkarsi esmu auto fans
Tev jābrauc uz Krieviju, tur viņu dax**a, būsi sajūsmā un tajā pašā laikā būs ļoti daudz ko žēlot!vienalga nepiekritu taisit tad jat nost to auto tie auto kas video vairs nau tie ziguli kuriem velak bus vertiba,tikai neviens lai neapvainojas es vienkarsi esmu auto fans