VIspirms japamera vai vina pirms tevis jau nebija sedinata...
KAm motors bus domats? Papilsetu/ vai gonkot?
Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderators: Micuks, Traktorist
VIspirms japamera vai vina pirms tevis jau nebija sedinata...
Jap varetu man cenu uz pm atsuutiit!Kada sadalene interese? Ir ļoti plata. Ja klients nesavaks lidz nedeļas beigam-varu notirgot. Sadalene ir M25, lietota.Pacelums 12.2-12.0 mm.,fāze 310-305mm (iepl.-izpl.).Pa cenam runasim vēlak.
P.S. Ja kaadam paardoshanaa ir sporta sadalene,labpraat nopirktu!
Vairaak buus domaata pa pilseetu,bet reizeem vajag arii kaadu liikumu panemt plakaniski!VIspirms japamera vai vina pirms tevis jau nebija sedinata...
Jap varetu man cenu uz pm atsuutiit!
Tu varētu precīzāk palasīt manu tekstu un ko nozīmē forsāža un ko deforsāža ----divi viedokli: manejais un npareizais![]()
Kaut kur bija uzrakstīts ka man vajag uztaisīt motoru ar šo sadaleni ar 1.5 tilpumu?Vari paskaidrot kadā veidā no padzilinātam sežam pazūst ''lielā vārsta efektivitāte'' ?Es domaju kā nesanaks, jo es redzeju kā parbauda cilindru galvas pirms un pēc uzlabošanas, un taveji argumenti
Uztaisot gropes virzulī komp.pakape nesamazinasies? Tapat arī ar sežu padzilinašanu...
Ja gribi talak diskutēt- iemacies runāt ar cilvēkiem ( normalā veida. bez vijeboniem).
Pirms Tu sāc rēķināt, atceries, ka, būvējot motoru sportam, no galvas klasikai nedrīks neko ņemt nost. Tikai nolīdzināt un nevienu lieku desmitdaļu.