Sveiki, visiem.
Kāds brīdis ir pagājis...
Nekas īpašs nav paveikts, tikai ielikti īstie lukturi - gan priekšējie gan aizmugurējie. Sakombinēta reste - hroma + melnās plastmasas brilles, mazs tūnings - balti priekšējo gabarītu/pagriezienu stikliņi + orandžās spuldzes - nekas ievērības cienīgs, taču viss kopumā izskatās smuki.
Radiatora termodevējam pievienoti vadi (kuri bija brutāli nogriezti), ielikts logu mazgāšanas šķīduma bačoks.
Nav bijusi iespēja pārbaudīt vai viss strādā, jo esmu palicis bez akumulatora.
Ir vecā slimība ar gaismām... Atceros, ka brūnajam bija kas līdzīgs - tuvās deg abas, bet pārslēdzot uz tālajām iedegas abas labās puses, bet kreisā puse nodziest pavisam. Neatceros vairs kā to atrisināju, bet virziens varētu būt relejs, jo drošinātāji veseli. Varbūt kāds mācēs pateikt pavisam tieši un konkrēti.
Uzmetu aci motoram ko dabūju kopā ar zilo virsbūvi. Nav nemaz tik traģiski. Jādabū vajadzīgie instrumenti un jāsamēra visi nodilumi utt. - varbūt pat ir vērts viņu skrūvēt.
Vēl kas...
Tas ko neatklāju līdz šim bija kāds knifs ar virsbūves numuriem...
Zilā virsbūve ir no norakstītas a/m - tātad neeksistē nekādos reģistros, taču brūnajam ir visi papīri - uz mana vārda.
Interesējos CSDD par pārbūves noteikumiem un, konkrētāk, par "Virsbūves maiņu" un secināju, ka tas sanāktu dārgs prieks - vecā saimnieka aizvešana uz CSDD, izziņas izsniegšana, ka zilo virsbūvi nodod man, numuru salīdiznāšana ar veco virsbūvi, utt. utjp.
Viss būtu vienkāršāk, ja tuvākais CSDD nebūtu ~45 km no manis un vecais virsbūves īpašnieks nedzīvotu Līvānos - ~150km no manis...
Slikti pilnīgi paliek par to visu domājot...
Daudziem zināma kāda alternatīva - numura pārmetināšana, taču tas ir ļoti riskants variants.
Ja nekas neizdodas ar veco saimnieku, tad vai nu tā, vai norakstu brūno, nododu metālos un ar zilo pavizinos pilnīgi nelegāli...
Vēlētos dabūt zilo kā legālu braucamo, jo šim agregātam ir potenciāls.
Lūgums atsaukties kādam kurš ko tādu ir darījis - konsultācijai kas, ko, kā - lai neuzrautos!
Vēlams privāti.

Retired from duty.