Par šitiem sludekļiem ir tā, ka ir aptuveni divas līdz trīs ļaužu grupas: pirmā (pie kuras piederu es) grib uztaisīt mašīnu kā no rūpnīcas (ne vienmēr protams sanāk, jo ta kāds serviss ko sačakarē, ta daļa izrādās brāķis) un pofig cik maksā. Jo meklēsi tādu bamperi pa Ls 15 moš kādam penžam uzkulsies un pēc gadi 2 arī dabūsi. A vajag ta tagad. Un tagad visiem penžiem arī izauguši bērni līdz tādam līmenim, ka paši zin, ka uz to var uzvārīties un ieliek sludekli viņu vietā. Tādi kā es gadu laikā ir pielasījuši daudz ko lieku, bet labu un tā kā paši par dārgu naudu pirkuši šo to, grib atsist uz tām liekajām daļām atpakaļ kādu piķi. Tāpēc arī ieliek visur ss.lv un tajā skaitā šeit sludekli priekš pirmās ļaužu grupas.
Ir otrā ļaužu grupa - cilvēki, kas arī kaut ko taisa bet ne vienmēr ar mērķi, kā man. Viens krosam otrs rallijam, cits grib labi, pret prikolam - netaisa oriģinālu, kaut ko pieliek klāt. Kādam restaurācija skaitās pagriezinu lampas nomainīt, citam liekas, ka var braukt ar iesistu stiklu, ka tik motors iet. Un šī otrā ļaužu grupa viens otram pa lēto, apmaiņas ceļā vai kā citādi grib pa lēto kaut ko iemainīt un gluži vai uzsprāgst ieraugot sludekli par citām cenām. Faktiski ir vēl trešā grupa - kāds džeks apgūst novārtā atstātos lauku un vecāku šķūņus un tiešām pa lēto atdod visu kas ir - sanāks šodien tusiņam. Forumā nav rakstīts, ka tas ir tikai vienai grupai. Tā kā beidziet te ņemties un man tas bampers īstenībā interesē. esmu no Jāņa daudzas labas lietas dabūjis. Vēl nesen domāju, ka ritošo var droši pirkt Lienes ielā. Nopirku priekšējos bremžu diskus. It kā nevarētu iedomāties, ka tiem kāda vaina būtu. A tie ne tikai met uz augšu un leju un uz sāniem, bet arī nevar viņus nocentrēt jo ir 100 reiz lieāki par rumbu un faktiski jāmet ārā. Tā kā vispār visas daļas ir jāmeklē psrs ja negribi ar pārdevēju skaidroties. Jāni, bampers priekšējais vai pakaļējais?