Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderators: Micuks, Burunduks

Forum rules
Ievietojot pārdošanas sludinājumu, lūdzu ievērojam šos galvenos punktus:
  • Tēmas virsrakstā norāda lietas nosaukumu, kas tiek pārdota. Nevis vienkārši pārdodu, atradu garāžā, laba cena utt.
  • Uzrakstam aprakstu par preci pēc iespējas sīkāk un detalizētāk, lai potenciālajam pircējam uzreiz viss būtu skaidrs un nebūtu lieki jautājumi.
  • Jānorada preces cena un atrašanās vieta.
  • Un ļoti vēlama ir arī pārdodamās lietas bilde.
  • Jānorāda pārdevēja telefona numurs.
Neievērojot šos noteikumus, sludinājums var tikt izdzēsts.

Sludinājuma autoram ir jāpaziņo, kad sludinājums vairs nav aktīvs!

persuader
Vazists

Re: 2101 Žiguļa priekšējais bampers

26 Oct 2011, 22:14

Par šitiem sludekļiem ir tā, ka ir aptuveni divas līdz trīs ļaužu grupas: pirmā (pie kuras piederu es) grib uztaisīt mašīnu kā no rūpnīcas (ne vienmēr protams sanāk, jo ta kāds serviss ko sačakarē, ta daļa izrādās brāķis) un pofig cik maksā. Jo meklēsi tādu bamperi pa Ls 15 moš kādam penžam uzkulsies un pēc gadi 2 arī dabūsi. A vajag ta tagad. Un tagad visiem penžiem arī izauguši bērni līdz tādam līmenim, ka paši zin, ka uz to var uzvārīties un ieliek sludekli viņu vietā. Tādi kā es gadu laikā ir pielasījuši daudz ko lieku, bet labu un tā kā paši par dārgu naudu pirkuši šo to, grib atsist uz tām liekajām daļām atpakaļ kādu piķi. Tāpēc arī ieliek visur ss.lv un tajā skaitā šeit sludekli priekš pirmās ļaužu grupas.
Ir otrā ļaužu grupa - cilvēki, kas arī kaut ko taisa bet ne vienmēr ar mērķi, kā man. Viens krosam otrs rallijam, cits grib labi, pret prikolam - netaisa oriģinālu, kaut ko pieliek klāt. Kādam restaurācija skaitās pagriezinu lampas nomainīt, citam liekas, ka var braukt ar iesistu stiklu, ka tik motors iet. Un šī otrā ļaužu grupa viens otram pa lēto, apmaiņas ceļā vai kā citādi grib pa lēto kaut ko iemainīt un gluži vai uzsprāgst ieraugot sludekli par citām cenām. Faktiski ir vēl trešā grupa - kāds džeks apgūst novārtā atstātos lauku un vecāku šķūņus un tiešām pa lēto atdod visu kas ir - sanāks šodien tusiņam. Forumā nav rakstīts, ka tas ir tikai vienai grupai. Tā kā beidziet te ņemties un man tas bampers īstenībā interesē. esmu no Jāņa daudzas labas lietas dabūjis. Vēl nesen domāju, ka ritošo var droši pirkt Lienes ielā. Nopirku priekšējos bremžu diskus. It kā nevarētu iedomāties, ka tiem kāda vaina būtu. A tie ne tikai met uz augšu un leju un uz sāniem, bet arī nevar viņus nocentrēt jo ir 100 reiz lieāki par rumbu un faktiski jāmet ārā. Tā kā vispār visas daļas ir jāmeklē psrs ja negribi ar pārdevēju skaidroties. Jāni, bampers priekšējais vai pakaļējais?

rallyfan
Vazists
Automašīna: VAZ 21074

26 Oct 2011, 22:30

Man Tev ir daži piedāvājumi!

1.Uztaisu savu mājas lapu www.vazdetalas.lv (domēna vārds 8Ls gadā,uzturēšana 5Ls mēnesī)
2.Kā dara lielākā daļa servisu un visādi riepu tirgotāji ielieks sludekli un tad viņiem ir vainu kaut kādos fotki.lv vai inbox.lv vai sazin kur smuki pa mapītēm salikts viss piedāvājums,aizeju atveru apskatos tādas un tādas riepas tādas un tādas detaļas.

P.S.Ja Tu tiešām savu sludinājumu paceltu reizi trijās nedēļās ar aktuāli tad es neceptos te!Bet Tu to esi pasācis darīt regulāri ik pāris dienas un piedod,bet man šo foruma lasīt un atvērt un meklēt normālas tēmas,kur čaļi apraksta savus vazus,projektus,sporta pasākumus vai ķibeles vairs nepatīk....Nu nav šis tavs privātais portāls,lai arī ir šeit sadaļa tirgus!
Ja reiz gribi sailkt savas 1000 detaļas nu tad uzcep savu mājas lapu,novienojies ar Skrachu par cenām un ieliec baneri un būs ok visiem.

P.S.S. Cienīsiem viens otru un nebūsim egoisti!
Pasarg dies,ja vēl kāds uzradīsies,kas liks šitā savus sludinājumus,tad jūs te sāktu ik pēc stundas liks Aktuāli UP vai kk tamlīdzīgu,ka tik man pirmam nopērk!

nekas personisks,bet vēlos lasīt forumu nevis žiguļu ss.lv

VAZ_DETALAS
Vazists
Topic Author

27 Oct 2011, 13:11

Par šitiem sludekļiem ir tā, ka ir aptuveni divas līdz trīs ļaužu grupas: pirmā (pie kuras piederu es) grib uztaisīt mašīnu kā no rūpnīcas (ne vienmēr protams sanāk, jo ta kāds serviss ko sačakarē, ta daļa izrādās brāķis) un pofig cik maksā. Jo meklēsi tādu bamperi pa Ls 15 moš kādam penžam uzkulsies un pēc gadi 2 arī dabūsi. A vajag ta tagad. Un tagad visiem penžiem arī izauguši bērni līdz tādam līmenim, ka paši zin, ka uz to var uzvārīties un ieliek sludekli viņu vietā. Tādi kā es gadu laikā ir pielasījuši daudz ko lieku, bet labu un tā kā paši par dārgu naudu pirkuši šo to, grib atsist uz tām liekajām daļām atpakaļ kādu piķi. Tāpēc arī ieliek visur ss.lv un tajā skaitā šeit sludekli priekš pirmās ļaužu grupas.
Ir otrā ļaužu grupa - cilvēki, kas arī kaut ko taisa bet ne vienmēr ar mērķi, kā man. Viens krosam otrs rallijam, cits grib labi, pret prikolam - netaisa oriģinālu, kaut ko pieliek klāt. Kādam restaurācija skaitās pagriezinu lampas nomainīt, citam liekas, ka var braukt ar iesistu stiklu, ka tik motors iet. Un šī otrā ļaužu grupa viens otram pa lēto, apmaiņas ceļā vai kā citādi grib pa lēto kaut ko iemainīt un gluži vai uzsprāgst ieraugot sludekli par citām cenām. Faktiski ir vēl trešā grupa - kāds džeks apgūst novārtā atstātos lauku un vecāku šķūņus un tiešām pa lēto atdod visu kas ir - sanāks šodien tusiņam. Forumā nav rakstīts, ka tas ir tikai vienai grupai. Tā kā beidziet te ņemties un man tas bampers īstenībā interesē. esmu no Jāņa daudzas labas lietas dabūjis. Vēl nesen domāju, ka ritošo var droši pirkt Lienes ielā. Nopirku priekšējos bremžu diskus. It kā nevarētu iedomāties, ka tiem kāda vaina būtu. A tie ne tikai met uz augšu un leju un uz sāniem, bet arī nevar viņus nocentrēt jo ir 100 reiz lieāki par rumbu un faktiski jāmet ārā. Tā kā vispār visas daļas ir jāmeklē psrs ja negribi ar pārdevēju skaidroties. Jāni, bampers priekšējais vai pakaļējais?
Tu biji tas, kurs no mums to LIELO pirkumu uztaisīja? - jaunā kārba?
Ja jā, tad Tēvs Tevi sveicina un saka, lai brauc atkal ciemos, jo esam daudz jaunas daļas dabūjuši - jauns PSRS laiku starteris, kaut kādas riepas dabūjām un bamperi, šķiet, ir gan priekšējie, gan aizmugurējie! ;)
Pazvani, tad jau sarunāsim! ;)
Visu cieņu Tev un Taviem darbiem VAZ jomā! :) :vazi: :Latvija:
Ir man principa viss, ja kaut kas nav - tad buus.
Zvani - 28292517, Jaanis.

VAZ_DETALAS
Vazists
Topic Author

27 Oct 2011, 13:28

Man Tev ir daži piedāvājumi!

1.Uztaisu savu mājas lapu http://www.vazdetalas.lv (domēna vārds 8Ls gadā,uzturēšana 5Ls mēnesī)
2.Kā dara lielākā daļa servisu un visādi riepu tirgotāji ielieks sludekli un tad viņiem ir vainu kaut kādos fotki.lv vai inbox.lv vai sazin kur smuki pa mapītēm salikts viss piedāvājums,aizeju atveru apskatos tādas un tādas riepas tādas un tādas detaļas.

P.S.Ja Tu tiešām savu sludinājumu paceltu reizi trijās nedēļās ar aktuāli tad es neceptos te!Bet Tu to esi pasācis darīt regulāri ik pāris dienas un piedod,bet man šo foruma lasīt un atvērt un meklēt normālas tēmas,kur čaļi apraksta savus vazus,projektus,sporta pasākumus vai ķibeles vairs nepatīk....Nu nav šis tavs privātais portāls,lai arī ir šeit sadaļa tirgus!
Ja reiz gribi sailkt savas 1000 detaļas nu tad uzcep savu mājas lapu,novienojies ar Skrachu par cenām un ieliec baneri un būs ok visiem.

P.S.S. Cienīsiem viens otru un nebūsim egoisti!
Pasarg dies,ja vēl kāds uzradīsies,kas liks šitā savus sludinājumus,tad jūs te sāktu ik pēc stundas liks Aktuāli UP vai kk tamlīdzīgu,ka tik man pirmam nopērk!

nekas personisks,bet vēlos lasīt forumu nevis žiguļu ss.lv
1. nu jau Tu te sevi sac lielit.. ;)
2. tas ir labi, bet šeit ir, cik noprotu savadaks princips... un šite tiek atļauts ievietot sludinajumus neierobezotaa skaitaa! ;)
Kaapeec man cept sev majas lapu, ja seit tiek dota atljauja bez majaslapas cepsanas ievietot sludinajumus?! ;)

P.S. - Redzu, ka Tev ir problēmas ar skaitīšanu, jo, pēc taviem aprēķiniem, ja es reizi 2as dienās iespiezu aktuāli, un esmu portālā jau vismaz 40 dienas x man ir 20 sludinājumi / ar 2i, jo reizi 2as dienaas te aktuālojos, tad sanāk, ka man ir vismaz 400 ieraksti "AKTUĀLI"! :D
Es tiku tik līdz 10 aktuāli! ;) Un tie paši skaitot visos 20 sludinājumos, un ne visi pēc kārtas... ;)
Tas, ka man cilvēki uzraksta atbildi, nenozīmē, ka es ierakstu aktuāli! ;) :D un beigu beigaas teiksu, ka Tev vajag skatīties citas sadaļas, ne tirgus sadaļu, lai ieraudzītu pieredzes apmaiņu! ;)

P.S.S - Atslābsti! ;)

Micuks
Vazists
Automašīna: VAZ-21063
Telefons: 26737955

27 Oct 2011, 20:22

Uztaisi vienu sludinājumu, kur saliec visu kas tirgojās un visiem būs labi, citādi tiešām reizēm besī, ka atver vazus a tur jauno poustu stūrītis viss pilns ar VAZ_DETALAS sludinājumiem :x

Starp citu jaunu bamperi Lienes ielā var lētāk nopirkt ;)

rallyfan
Vazists
Automašīna: VAZ 21074

27 Oct 2011, 20:24

Uztaisi vienu sludinājumu, kur saliec visu kas tirgojās un visiem būs labi, citādi tiešām reizēm besī, ka atver vazus a tur jauno poustu stūrītis viss pilns ar VAZ_DETALAS sludinājumiem :x

Bet tas tak nebūs PSRS ražojums,mēs tak neko nesaprotam :Nezinu:

Micuks
Vazists
Automašīna: VAZ-21063
Telefons: 26737955

27 Oct 2011, 20:26

Čalis no Lienes ielas ar uzpērk daļas un arī no PSRS laikiem šo to var dabūt.....

VAZ_DETALAS
Vazists
Topic Author

27 Oct 2011, 20:46

Vai es esmu vainīgs, ka man daudzi atbild? nu uz maniem tekstiem?! ;)
Tapec jau vienmēr esmu teicis, ka cena nav akmenii kalta, kaa arī, nezinu kādas cenas ir veikalā... pasaki cik ir veikalā, tad runāsim tālāk! ;)

PauliNjsh92
Vazists

27 Oct 2011, 23:33

BIG DRAMA! :D

Ziich
Vazists

02 Nov 2011, 10:56

MAN IR SAKĀMS VIENĪGI TAS, KA TU PĀRĀK SKAĻI BĻAUJ. ;)
Nav te tirgus placis, kur tantiņas mēģina viena otru pārbļaut kurai labāki burkāni - ne tā?

Nelec TIK ļoti acīs - cilvēki tāpat jau ir redzējuši un zin, ka Tev ir visvisādas detaļas...

Veiksmi tirgošanā. ;)
Retired from duty.