Jāņi tiešām, laikam, nebūtu tas ideālākais laiks, bet ceru ka kaut ko safīrēsiet!

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Tā rūsa nav vienīgi svaigi krāsotam līdz 1 gadam,jau pēc gada sāk parādīties pirmie pleķīši un pēc 2 jau ir visurNu doma man arii patiik. Man gan zhigulis ir jau apruuseejis, bet faktu, ka tas ir VAZ, tas nemaina tik un taa.
Madonas apkaartnee man dereetu, nebuutu zheel ieliet benziinu, ja tieshaam sanaaktu patiikama paseedeeshana. Tad nu es arii vareetu pievienoties, znachit gaidu zinju...
Beidz, nebojā vakaru..Tā rūsa nav vienīgi svaigi krāsotam līdz 1 gadam,jau pēc gada sāk parādīties pirmie pleķīši un pēc 2 jau ir visurNu doma man arii patiik. Man gan zhigulis ir jau apruuseejis, bet faktu, ka tas ir VAZ, tas nemaina tik un taa.
Madonas apkaartnee man dereetu, nebuutu zheel ieliet benziinu, ja tieshaam sanaaktu patiikama paseedeeshana. Tad nu es arii vareetu pievienoties, znachit gaidu zinju...
Viss atkarīgs kā ir sagatavots pamats, ja truli ar drāšu birsti noberzē tad protams porās un švīkās ar laiku parādīsies rūsa, kura pēc gada vai diviem izlīdīs!Tā rūsa nav vienīgi svaigi krāsotam līdz 1 gadam,jau pēc gada sāk parādīties pirmie pleķīši un pēc 2 jau ir visurNu doma man arii patiik. Man gan zhigulis ir jau apruuseejis, bet faktu, ka tas ir VAZ, tas nemaina tik un taa.
Tik nez kāpēc nopērkot jaunu mašīnu arī tai jau pēc gada ir sāni ar rūsas pleķiem?Tur arī kāds ir ar drāšu birsti darbojies?Viss atkarīgs kā ir sagatavots pamats, ja truli ar drāšu birsti noberzē tad protams porās un švīkās ar laiku parādīsies rūsa, kura pēc gada vai diviem izlīdīs!Tā rūsa nav vienīgi svaigi krāsotam līdz 1 gadam,jau pēc gada sāk parādīties pirmie pleķīši un pēc 2 jau ir visurNu doma man arii patiik. Man gan zhigulis ir jau apruuseejis, bet faktu, ka tas ir VAZ, tas nemaina tik un taa.
Bet ja virsmas tiek perfekti apstrādātas fiziski vai ķīmiski vai abi kopā, pats sagatavošans process ir pareizi vaikts attiecīgā vidē tad nekas tur ārā nelīdīs!