Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderators: Micuks, Burunduks

Forum rules
Sludinājuma autoram ir jāpaziņo, kad sludinājums vairs nav aktīvs!
Jānorāda pircēja telefona numurs

edijs
Vazists

Re: vfts uzlikas

25 Sep 2012, 09:45

Es ari metīšos barā pie tiem kas saka ka kvalitāte nav, protams neesu vfts kitu pircis, bet gan vairākus spoilerus(ne divstāvīgos) bet oriģinālo replikas, un šķiet neviens nepas smuki, plus lai vispār viņu uzliktu gads vel jāpavada špaktelējot gruntējot utt.
Vienreiz liku x5 IS style kitu(priekša lūpa,aizmugurē, arkas, sliekšņi,uzacis) 3dienas tika pavadītas lai viņu lējumus piezāģētu, pievīlētu piedzītu lai viņi vispār pēc kkā izskatītos ;)
vienīgā normālā ģēla ko esmu redzējis kad no viņiem nopērk ir KAMAZ jumta spoileris, jo viņu uzliek tik augstu ka neredz cik sūdīgs viņš ir, bet protams pat kamaza izskatu ķekava bojā.

PEACE YO
Vaz 03

roliic
Vazists

25 Sep 2012, 10:45

par taam arkaam piekriitu. kad taisiiju saveejo es braukaaju apkaart un saliidzinaaju vinjas un tieshaam bija vinjas ne taadas kaa veeleetos kekavaa ( biezas un aizmugureejais spoilers arii taads nekaads, prieksheejai luupai ar man kkas nepatika tik neatceros kas) arii tagad zinu vienu kam vinjas ir virsuu un noliekot abus auto blakus taas kjekavas liekas taadas nekaadas. arkas var nopirkt arii pie traubergiem ttmotorsport.lv. ( neesmu vinjas peetiijis baigi bet domaaju ka kvalitaate atskjirsies)
vaz 2105 vfts -ielas
vaz 2106- vaztussa auto
vaz 2108- sprintu auto

Micuks
Vazists
Automašīna: VAZ-21063
Telefons: 26737955

25 Sep 2012, 13:51

Tāpēc arī rodās visādi mīti, ka cilvēkiem nav bijis sakars, labi ja tikai redzējuši!
Man ir pie kājas kas kādam kādreiz ir bijis, man interesē realitāte, vakar viņas turēju rokās un piemērīju, pārbaudīju vai sapas un viss bija kārtībā!
Kaut kādi izteikumi "tāds nekāds un kaut kas nepatika" izsaka "daudz" :lol: uz to formu un izmēru tur nav ne par biezu, ne plānu ;)

rallyfan
Vazists
Automašīna: VAZ 21074

25 Sep 2012, 16:24

vienīgā normālā ģēla ko esmu redzējis kad no viņiem nopērk ir KAMAZ jumta spoileris, jo viņu uzliek tik augstu ka neredz cik sūdīgs viņš ir, bet protams pat kamaza izskatu ķekava bojā.

PEACE YO
kā es norēcos :D :D :D :rofl: :rofl: :rofl:

rallyfan
Vazists
Automašīna: VAZ 21074

25 Sep 2012, 16:31

Tāpēc arī rodās visādi mīti, ka cilvēkiem nav bijis sakars, labi ja tikai redzējuši!
Man ir pie kājas kas kādam kādreiz ir bijis, man interesē realitāte, vakar viņas turēju rokās un piemērīju, pārbaudīju vai sapas un viss bija kārtībā!
Kaut kādi izteikumi "tāds nekāds un kaut kas nepatika" izsaka "daudz" :lol: uz to formu un izmēru tur nav ne par biezu, ne plānu ;)
Sorry Micuk pēc tā kā Tu viņas aizstāvi ir sajūta,ka Tu viņas ražo un tirgo un tāpēc tik dedzīgi viņas aizstāvi!
Teikšu godīgi,kad gribēju sev šitos plastmasu kankarus jautāju cilvēkiem kādos lieto,cik maksā un kā kalpo.
Nez kāpēc visi teica,ka otreiz nekad viņus nepirktu un neieteica???!!!

Otrkārt viņi ir ražoti priekš 05/07/04 vaza
Tavs 2106 tomēr ir ar citu formu spārniem,priekšējo brilli un aizmugurējo kapotu, tā kā Tavs sakāmais par to, ka visu piemērīji un derēja arī nav īsti atpilstošs!
Tad jautāšu tā vai piemēriji uz 05 vai 07 bundžas???

p.s. zinu,ka Tev tūlīt būs 10 vārdi pret manējiem un visiem citiem,bet nu runā....

Micuks
Vazists

25 Sep 2012, 16:46

Nē es viņas ražoju ne tirgo, ne man kāds labums no tā, vienkārši kaitina tukšā mūldēšana, kāds ir redzējis kāds ir dzirdējis kādam kaut kad ir bijušas....
Kā jau minēju svarīgi ir tas kādas tās ir šodien un jā piemērojot uz mana 2106 derēja labi!

Nesaku ka tās ir labākās kādas ir, bet par to cenu kavlitāte ir pieņemama!
Jūs te bļausataties bet pašiem naudas nav lai nopirktu to ko slavējat...............

roliic
Vazists

25 Sep 2012, 17:15

Gudri runaa. pagaashnedeelj mana vlakus staaveeja zigulais ar kjekavas arkaam. tad arii redzeeja atskjiriibu. cena jau visur palielam ir viena vinjaam tik kvalitaate atskjiras ( ja nemaldos visur maksaa ap 150 ls) kautvai jaa deelj taa pasha aizmugureejaa spilera kas nu ne tuvu neliidzinaas orgjinaalam. ne pa velti tam kantorim ir reizeem taada slava
vaz 2105 vfts -ielas
vaz 2106- vaztussa auto
vaz 2108- sprintu auto

Micuks
Vazists

25 Sep 2012, 17:43

Cik oriģinālus vfts tu esi redzējis, kas ir oriģināls vfts?!

Astīte izskatās labi, ko tur vēl vajag?
Image

Kāda tur baigā šķirba?!
Image
Image

roliic
Vazists

25 Sep 2012, 19:15

es tev saku veelreiz kad pirku saveejaas arkas tad no saakuma vinjas tiiri paraugam tika panjemtas liidzi, aizbraucaam liidz kjekavai un veel saliidzinaat traubergu taisiitaas . okei nestriideeshos varbuut pa shiem diviem gadiem vinji no citaam formaam vinjas taisa tagad bet tad vareeja redzeet to atskjiriibu ( to mashiinu ko zinu ar kjekavas arkaam taisiija apmeeram pirms 2iem gadiem). nu baigi tu vinjus aizstaavi:D
taa aste kas no kjekavas bija iisaaka un staavaakaa lenkjii un neviesai labi pie mashiinas pieguleeja, saanu arkaam taas kabatas zem arkaam ir ciet ( itkaa nav slikti bet nu man ne iisti patiik kaa izskataas), prieksheejai laapstai ir kkaadas rantes laikam kjip lai vinju 3aas daljaas sadaliitu. nu ko cepties katrs izveelas lietas kaa pasham patiik. ja reiz tevi vinjas apmierina tad jau viss ok ;)
vaz 2105 vfts -ielas
vaz 2106- vaztussa auto
vaz 2108- sprintu auto

Micuks
Vazists

25 Sep 2012, 20:11

Nu re, pats arī atbildi kā ir patiesībā, tas bija pirms gadiem, bet es vērtēju kas ir šobrīd!
Jāvērtē ir reālā situācija nevis jānoirš, es arī varu piesaukt 101 piemēru par citām jomām un daļām kur kādreiz bija slikti un tagad labi vai otrādi.........

Neko neaizstāvu, kā minēju (vienkārši kaitina tukšā mūldēšana, kāds ir redzējis kāds ir dzirdējis kādam kaut kad ir bijušas....)!
Kabatas zem arkām nav ciet, ja pareizi sapratu ko domā. lūpu sadalīt nevar :think: