tās špilkas labi turēsies neies uz riņķi, vai no galvas skrūvēm var izgatavot?pratigak ir savirpot spilkas neka likt garas skruves
Ja virpo, tad vislabāk tieši no galvas skrūvēm

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderators: Micuks, Traktorist
tās špilkas labi turēsies neies uz riņķi, vai no galvas skrūvēm var izgatavot?pratigak ir savirpot spilkas neka likt garas skruves
Arī braucu ar špilkām. Virpotas no galvas skruvēm, uzgriežņi pirkti L.ielā - Ņivas.man virpulis savirpoja pirms 2 gadiem un vel neviena nav apravusies, toreiz samaksaju 1ls par gabalu (spilka un uzgrieznis)
man jau veselu gadu virpo špilkasŠodien biju Russo -Balt veikalā, teica ka garās skrūves priekš žiguļiem neesot.Prasīju vai kādreiz ir bijušas teica ka esot bijušas, bļin kāpēc neaizbraucu agrāk
![]()
kur var uzvirpot spiļkas no galvas skrūvēm?? Galvas skrūves man ir
Skati arī esi gājis ar špilkām?Arī braucu ar špilkām. Virpotas no galvas skruvēm, uzgriežņi pirkti L. - Ņivas.man virpulis savirpoja pirms 2 gadiem un vel neviena nav apravusies, toreiz samaksaju 1ls par gabalu (spilka un uzgrieznis)
esu arī aizdomājies ka ar kalpakiem var tikt cauri skatē ja ir špilkas.Jā, gāju. Bet tie bija r14 4x100 ziemas bleķinieki noslēpti aiz dekoratīvajiem diskiem.