prieksa cietas atsperes nivas,un apzagetas,butiba nosedinata prieksa iun pakala ir ta ka lidz atbalsta gumijam ir apmeram centimetrs diviKo dariji lai moskvich zemaks butu?

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
prieksa cietas atsperes nivas,un apzagetas,butiba nosedinata prieksa iun pakala ir ta ka lidz atbalsta gumijam ir apmeram centimetrs diviKo dariji lai moskvich zemaks butu?
cik es nopratu man kkas pa vidu ir nav pats garakais un nav isais,BET MEKLEJU IISO,bet ir padoma no izha kombi,viniem isies bija un jadoma kadu piecinieci imoportnieci uzbazt karbukāds tev ir redukors un kādi vispār ir moskvičiem?![]()
paterins apmeram 20 litri uz simtu mana stila var ari braukt uz 10 lidz 12 litriem ne zemak,butiba sis autins man ir hobija auto un projekts un paterins mani neinterese galvenais jauda,tam man ir vecs dizelis kas ed 3.20 ls uz simtuInteresanti.. veiksmi darbos!![]()
Kāds ir patēriņš ar tādu karburatora regulējumu?![]()
Kur var apskatīt moskvitch ar bmw motoru projektu?
vakar šito informāciju atradu kautkādā forumā un vēl cik atceros bija 4.55 reduktors, varbūt nepareiza informācijaSākotnējiem 412ajiem reduktori bija 4,22 ( kā 408) līdz 3,89, tikai 1981. gadā
Iževskas "Kombi" ieviesa 3,89 , 3,91 vietā! Citu reduktoru standartā Moskvičiem
nebija. Mācieties krievu valodu un Googlējiet ...
nez vai tā bija lasīju bišk savādāk,vakar šito informāciju atradu kautkādā forumā un vēl cik atceros bija 4.55 reduktors, varbūt nepareiza informācija
===================
4.55 bija 407 Moskvičam un pirmajiem 408. Arī baisajiem sacīkšu M 412, ar kuriem gāza
rallijus ... tie ar divvārpstu galvām