Saucamā korobka arī nopuvusi. kā gan savādāk

Kā jau gaidīju labā puse kā vienmēr vairāk sapuvusi.

Neaizvietojams instruments. nezinu ko bez šī darītu.

Jaunais dupsis gaida instalāciju.

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Man tā pat bija ar savu eskortu kad visu pārmetināju, aizvakar uz pacēlāja paskatījus, vismaz no grīdas neku rūsa nelien, normāli apstrādās un būs kedās!Es ta vienu audi metinaju...pectam roka necelas ar to braukt,jo baidijos ka atkal saks ruset
Nu gan jau mani par šito nories, bet 3 gadu laikā neviens nav sūdzējies. tā ir BIOLAR LARAPRIM grunts, nopērkama depo, 3 krāsās, brūna, pelēka, un melna, labi turas pie metāla, ātri žūst.sarkanā ir grunts?kāda?
Paldies, uzskatu ka ar šo jābūt gatavam kārtīgam vazistam, nevis izmisīgi meklēt ss.lv kādu brīnumu kurš nav jālabo, pēc ieguldītā darba, milzīgs gandarījums braukt. Tā man ir ar manu fordu, it īpaši kad tehnisko inspektors izlaida bez aizrādījumiem kad redzēja ka mašīna no jauna ir uzbūvēta.Prieks skatīties, kad darbs tiek darīts kārtīgi un akurāti!![]()
Dažreiz tie 1000e par labu vaz nemaz vairs neliekas tik daudz...
T40 ir kā rūsas pārveidotājs? pēc viņa vienalga dobumos ir jāpūš vasks? vai arī to visur sapūš un viss? Un kur viņu nopirkt? krāsu veikalos?Kabatas iesaku izpūst ar Krown T40.....labākais kas patreiz ir.Bet nepūst uz gumijām....sagrauzīs.
Ja kaut kur ir rūsa ...pūst tik virsū,iesūksies rūsā un nerūsēs.