Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderator: Micuks

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

mafinis
Vazists
Automašīna: 21063, 2106, 21013

Re: Jautajums par Pavasara pasakumu

9 years ago

Čau šonedēļ!

Pēc rūpīgas apkārtjautāšanas, izpētes un vnk sajūtas sazīmējās nedēļas nogale, kura ir 30. aprīlis/1.maijs. Visiem saliem jau būs jābūt cauri un būs bijis pietiekami laika, lai savus mīļumus savestu kārtībā un atrādītu tehniskajā apskatē, lai pēc tam atrādītu citiem.

Jautājums potenciālajiem dalībniekiem- ja datumi ir pieņemami, kādas tad ir idejas un ierosinājumi?
Сексопатологи открыли новый вид сексуального извращения - ВАЗохизм - при котором человек получает удовольствие от езды на "Жигулях".

Rausis
Vazists
Automašīna: VAZ 2103
Telefons: 28356738

9 years ago

Es vēl savu mīluli vedu kārtībā - dvēselīte sagurusi, bremžu sistēma jāpārskata un nedaudz pie vizuālā jāpiestrādā. Daudz darba priekšā, ceru, ka paspēšu - dikti jau gribas atkal izbraukt līkumu ar Žigulīti un satikt cīņubiedrus :brauc: :brauc: :brauc: :thumbup: :Latvija:

Stegadons
Vazists
Automašīna: VAZ-1111

9 years ago

Izrādās, ka man šie datumi neder - tajā laikā jānodarbojas ar valstiski svarīgām lietām 8-)
No 0 līdz 100 km/h 32 sekundēs!

DYNASET power VAZ
Vazists
Automašīna: VAZ 2107
Telefons: 27782426

9 years ago

Sveiki tauta, vazisti, entuziasti un mani dārgie draugi. Cik noprotu ir iestājies pamirums un es nevarēju atcerēties šī foruma paroli :D Bet esmu nosacīti atgriezies šajā jaukajā sabiedrībā un vēlos padalīties ar dažām idejām par pavasari. Tātad pats galvenais - temats. Pasaules karš. Meklēsim un slēpsimies no ienaidnieka bunkuros un ierakumos, apskatīsim pāris vietas kur vilināt ienaidnieku aiz mūsu frontes līnijas un pēc tam pašaudīsimies Siguldā Lazer tag poligonā. Es plānoju baigi daudz nebraukāt. Līdz 200 km. Būs kontrolpunkti ar uzdevumiem. Viss pasākums plānojas grozīties ap Siguldu,Līgatni, līdz Cēsīm pat neaizbraucot.
Ja ir vēl kādi ierosinājumi un idejas droši beram ārā un kraujam kaudzē. Demokrātiski balsošanas veidā varēsim visu sakārtot. Ja nevarēsim, tad risināsim kā diktatūru :D :D :D Izmaksas un cenas precizēšu.

DYNASET power VAZ
Vazists

9 years ago

Maršruts: Sigulda, kempings Dainas, Mores kara muzejs un ierakumi, Skaļupes, Padomju slepenais bunkurs, Līgatnes pārceltuve un tad dodamies atpakaļ uz sākuma punktu. kopā ir 89 km. bet vēl var iebāzt kaut ko pa ceļam.

kunkuls
Vazists

9 years ago

Aizbraukšu, lai arī, kur vedīsiet, bet vai siguldas gals jau nav bieži bijis? Izklausas jau interesanti tik jaskatas vai neatkartojas apskates vietas :)
12s 0-100km/h

spiegs
Vazists
Automašīna: Vaz 21063

9 years ago

Ahh labprat ari tiktu bet datums arī neder taja laikā ir Ķegumā MXGP motokross :( bet nu ja kkas mainas rakstiet :) var arii kadu mazaku mitingu saorganizet :)

Micuks
Vazists
Automašīna: VAZ-21063
Telefons: 26737955

9 years ago

Centīšos savest savu kārtībā un tikt, Sigulda der :thumbup: sen nav būts tajā galā, kā nekā daļēji bērnība pavadīta Līgatnē :)

DYNASET power VAZ
Vazists

9 years ago

Aizbraukšu, lai arī, kur vedīsiet, bet vai siguldas gals jau nav bieži bijis? Izklausas jau interesanti tik jaskatas vai neatkartojas apskates vietas :)
Jā,Sigulda ir bijusi, bet jebkurā pilsētā tāpat kā jebkurā upē divreiz nevar iekāpt. Un ļoti daudz kas atkarīgs no pašiem. Ja grib vienkārši braukt kaut kur,tā nav problēma, problēma sākas kad jāatrod mērķis,kuru ne visi ir redzējuši, un kurā ne visi ir pabijuši. Ar datumu ir tā,ka tas vēl ir nedēļas robežā apspriežams manuprāt.

Lui (Raimonds)
Vazists
Automašīna: VAZ 2103
Telefons: 27547069

9 years ago

Diemžēl uz šiem datumiem es arī netieku, būtu ļoti ideāli ja vienu nedēļu uz priekšu pabīdītu pasākumu. Būtu perfekti ja sanāktu pasākums 7-8 maijs. Gribētu satikt pārējos :draugi: un kopā :brauc: ,Tehnika jau gatava :thumbup:
zeme griežas!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11