Tad nu neliela foto reportāža, par vasaras darbiem un šis tas no ziemas arī. Pirms Beach party brauciena tika sametināts:
abu priekšējo spārnu paši gali, jo tie bija jau izrūsējuši, kā arī labās puses aizmugurē vieta kur slieksni saiet ar arku (vai arī kā to vietu nosaukt savādāk? vobšem redzams bildē) vēl gabals tika izgriezts kreisās puses aizmugurēja slieksnī kur pie arkas pieiet (skat. bildi)
Taš vietas jau bija knapi dzīvas jau tad kad pirmo reiz visu restaurējām, bet caurrūsējis vēl nebija, varbūt tikai dažās vietas kur tika ņemts talkā špaktelis, bet tad es neko daudz par mašīnām nezināju un tad nu sanāca bumba ar laika degli, kas eventually bija jālabo, jeb jāsametina normāli, lai kādu laiciņu turētu.
Tika apstrādātas arī pakaļējās arkas, jo tie moldingu caurumi ir tik kaitinoši, nezinu kā viņus pietiekami apstrādāt lai viņos pēc gada nemestos rūsa
Tad pēc bīčpārtija, kāda ne tik jaukā naktī dzenoties atpakaļgaitā apfrēzēju labo pusi, spārnu un durvis, diezgan nasty, bet tikām galā, sašpaktelējām, nokrāsojām, pie reizes pārkrāsojām otru priekšējo spārnu, kas nebija labi sanācis, bet nu gribējām kā labāk.. sanāca apelsīns riktīgs, tas kad nagi nesals ārā tiks novērsts
Vēl viena lietiņa, kā smejies mazais lauku šķūnings, kas tika izdarīts pirms bīčpartija tripa bija uztūnēts numura apgaismojums, tur kur orģināli trokai bamperī nāk divas spuldzes tā vietā tika ielitkas divas plāksnītes ar led diodēm, man jau baigi patīk, galvenais ka oriģinālajā vietā, bet gaisma tik smuki spoža, bildēs var pasīties kaā izskatās
Pa ziemu tagad reti tiek braukāts, tikai pa nedēļas nogalēm aizbraucot mājas tiek nobraukti kādi 50-70km pa miestu un līdz pilsētai. Taču februārī tika novanskāti 300km pa dienu, bez nekādām problēmām, tad pa dienu saulīte smuki spīdēja, asfalts sauss un uz šosejas varēja vēsi volvārām paiet uz 130 garām
Vienīgā problēma - grīdas pretkorozijas apstrāde, vasara biju grīdu nomochījis ar flekša drāšu ripu nost no rūsas (nē man nav oriģinālā gumija/mastika tur virsū, jo grīda ir pārmetināta, oriģināls tikai kardāna tunelis un kādi 10cm uz abām pusēm grīda, kas no vecās palikusi, tur ir tā gumija, tur nerūse, a pārējais - protams sūdaini bija apstrādāts un pirmajā ziemā viss nokrtita/nofrēzējas pa sniega vaļņiem, nezinu vai tur bitums kāds bija vai piķis, bet nu nekas noturīgs) nu jā kur es paliku....... ā jā smuki grubulīti biju sapūtis domāju ka nu super tagad mūžīgs, jā gaidi ar maisu, es nebiju gruntējis to pliko bleķi pirms nopūtu ar grumbuli, domāju ka grumbulim pietiekams pretkorozijas pārklājums un tā, laikam kļūdījos, jo viss rūsas punktiņos, sāls laikam ar dara savu, izspiež arī caru grubulim, nu ok nebija man mega biezs slānis tur, bet nu tomēr... Nu nekas mācība dabūta, šogad mēģināšu atkal nofleksēt un kādu nopietnāku lietu smērēt, jo tas grumbulis laikam tikai lai slieksni nopūstu pirms skates un nekam vairāk neder

No ziemas piedzīvojumiem ir fakts ka paķēru barjeru drusku, tagad ir tāda nesmuka bukte pie redeles, nekas liels, bet pavasarī vajadzēs savest kārtība.
Tad vēl aizmugurē uzlikti ļitaki ar ziemenēm, nācās vecos barabānus apfleksēt lai uzmānītu tos lietos virsū, slinkums bija pārmontē riepas uz zigulja diskiem, jo baigi maza braukāšana un riepas pārāk daudz montēt nost uz virsū arī nav diezko veselīgi, I guess
Plāni pavasarim/vasarai:
Novērst mazo nesmuko bukti
Pārkrāsot abus spārnus (vai arī vienu pārkrāsot otru noslīpēt, nopulēt lai tiktu vaļā no apelsīna)
Pārkrāsot aizmugures arkas( jo tās sāk kļūt nesmukas, tas man atkal kaitina, varbūt kādam ir ideja, kā tos moldingu caurums apstrādā? Lai tur rūsa tik ātri nemetas? )
Sagatavot skaistus vasaras diskus ar baltiem centriem un zilām malām līdz white walls būs par īsu kabata laikam
Iegādāt 4 spīdīgus kalpakus
Salikt visus arku moldingus (visticamāk iegādāgtt jaunus/nedeformētus ja būs iespējams) un abus sliekšņus
Apstrādāt grīdu
Tikt galā ar bremzēm (tagad sulo starp galveno bremžu cilindru un vakūmpastriprinātāju) zinu ka kas tur nav labi, lai arī skatē ar jaunajiem barabāniem bremzes bija ļoti labas, viņas nav kā "naži" (jo čomam 2104 toč "naži", kas dara mani lakatīgu, jo es arī tā gribu

)
Nepatīk hube un jumts - šur tur kasjaki, vēl matējums kaut kur, nu nepatīk, mēģināšu pulēt, ja neizdosies varbūt pārkrāsošu, bet saraksts jaa pietiekams, so šitas pašās pašās beigās. Pa gabalu jau protams no tā neko neredz bet gribu lai redzu savu atspulgu
Nu tas aptuveni viss, kas man sakrājies no vasaras līdz šim brīdim, maza tā braukāšana līdz ar to maz arī piedzīvojumu, bet nāks pavasaris, viss mainīsies, eh ja vēl būtu, kas lej bāka pavisam labi būtu