02 Jul 2013, 15:47
Aļo vēlreiz!
Mazliet iedomāju par šo visu un man radās doma, ka vajadzētu šo info aiznest līdz medijiem. Man liekas, ka tiem varētu būt zināma interese- nav taču nekādas ikdienas mašīnas. Ja vien paši (mēs) negrasāmies pasākumu pārvērst par trakošanas šovu. Tādā gadījumā tas rādas par tīri respektējamu notikumu. Tajā pašā "Dzintara Volgā" neviens taču negaidīja, ka tās brauks uz diviem riteņiem. Es tur biju, redzēju un varu teikt godīgi, ka katru reizi man uzmetās zosene, kad garām aizrūcināja 24. gāzis, tā teikt nostaļģija. Pieļauju, ka kaut kas līdzīgs varētu būt vēl kādam.
Turpinot tematu- pa ceļam ir daudz pilsētu- Salacgrīva, Saulkrasti, Rīga, Jūrmala, Roja, Ventspils, Liepāja.. Varbūt kādai pašvaldībai rodas kāda ideja..?
Vēl turpinot tematu- Varbūt pašam VĀzu tirgotājam Latvijā būtu kas piebilstams..?
Tas, ka šīs padomju laika atlikušās mašīnas pamatā tiek brauktas ar gados jauniem cilvekiem ir šo mašīnu ieguvums un ne citādi. Vismaz man tā gribētos domāt.
"Nu pakustinam pelēkās šūniņas," kā teiktu Puaro..
Сексопатологи открыли новый вид сексуального извращения - ВАЗохизм - при котором человек получает удовольствие от езды на "Жигулях".