Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Butu jau daudz vieglak slidinaties ja ar vienu roku varetu atri pagriest sturi nevis ar abam.pumpis no jebkuras, reika nenovienas?No kadas automasinas der vazam stures pastiprinatajs??
vazam labakais pastiprinatajs ir rupjmaize stūrētāja vēderā
No 300Ls sākas elektriskais un hidrauliskais bija jauns ap 800Ls!!!Butu jau daudz vieglak slidinaties ja ar vienu roku varetu atri pagriest sturi nevis ar abam.pumpis no jebkuras, reika nenovienas?No kadas automasinas der vazam stures pastiprinatajs??
vazam labakais pastiprinatajs ir rupjmaize stūrētāja vēderā
Manējam bija uzlikts tāds kā savienojuma piesedzējs, kā viņu varētu nosaukt.. ..uzlika?.. nu, kādi 10cm garumā, tad nu tā stīpa tur var rauties un rauties.. Tiesa gan, manējā saules iespaidā palika melna un no spīduma ne smakas.. nākamā problēma..Jautājums tautai ko Jūs darat vai iesakat darīt ar to logu spīdīgo lenti,jo viņa ik gadu saraujas,gan tā bija man ar sarkano žiguli,gan agrāk ar māsicas žīguli,gan tagadējam un uz ko vien skaties,visiem tās līstes saraujas!
Nu it kā jau nekas traks,bet nepatīk,ka ir tāds tumšs tuksums tai līstē...griez pa gabaliņam klāt vai un stiķēt iekšā!?
Oho 10cm,man tur 2 cm viņa tik irManējam bija uzlikts tāds kā savienojuma piesedzējs, kā viņu varētu nosaukt.. ..uzlika?.. nu, kādi 10cm garumā, tad nu tā stīpa tur var rauties un rauties.. Tiesa gan, manējā saules iespaidā palika melna un no spīduma ne smakas.. nākamā problēma..Jautājums tautai ko Jūs darat vai iesakat darīt ar to logu spīdīgo lenti,jo viņa ik gadu saraujas,gan tā bija man ar sarkano žiguli,gan agrāk ar māsicas žīguli,gan tagadējam un uz ko vien skaties,visiem tās līstes saraujas!
Nu it kā jau nekas traks,bet nepatīk,ka ir tāds tumšs tuksums tai līstē...griez pa gabaliņam klāt vai un stiķēt iekšā!?
Johaidī, tad būšu par 8cm sadirsis..Oho 10cm,man tur 2 cm viņa tik irManējam bija uzlikts tāds kā savienojuma piesedzējs, kā viņu varētu nosaukt.. ..uzlika?.. nu, kādi 10cm garumā, tad nu tā stīpa tur var rauties un rauties.. Tiesa gan, manējā saules iespaidā palika melna un no spīduma ne smakas.. nākamā problēma..Jautājums tautai ko Jūs darat vai iesakat darīt ar to logu spīdīgo lenti,jo viņa ik gadu saraujas,gan tā bija man ar sarkano žiguli,gan agrāk ar māsicas žīguli,gan tagadējam un uz ko vien skaties,visiem tās līstes saraujas!
PAgriezienus var nopirkt Rīgā Lienes ielā 2 ari purvciema iela 32(manliekas) redzeju baltos pagriezienus.par cik esmu iesācējs šajā forumā nesodiet bargi! jautājums, kur lai nopērk 3-6 žikam baltos priekšējos pagriezienu/gabaritu stikliņus, cik maksā, un pie reizesvarbūt kāds jau ir saskāries ar 3 žika pakaļ lukturiem, ko tur smuku var sadarīt? bij doma kombinēt kautko no led/diodēm iekš oriģinālā luktura, bet nav pārliecības, ka tas būs smuki!