Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Njaaa, principā, jau varēju tikai to ekscentru nofleksēt nost un caurums laikam būtu palicis, bet noteikti manā zemapziņā bija kāds iemesls, kāpēc izvēlējos fleksi, kaut arī loģisku pamatojumu neredzukāpēc nevarēja lokā vnk izurbt caurumu?nu gan jau kaut ko neizlasīju
Šeit foto sesija pirms ziemas miega, saucas : "Kolhozs ar skatu VAZ'u", dzeltenā žiguļa īpašnieks un fotogrāfs - vazists Janisz
Manam pus palodze izvarota dēļ tām tumbāmPārskatiju vēlreiz visu sākot no pirmās lapas!
Ar tam skatēm Tev traki gājis!![]()
Man radās tāds jautājums - vai tās tumbu vietas uz aizmugurēja plaukta ar figūrzāģi bija grūti izgriezt?
Es savam ari gribētu ielikt tumbas tajā plauktā, bet ar fleksi griezt kantainos caurumus k-kā negribas!
nav tur nekas īsti traks ar to zāģēšanu, tikai laikam labāk ir ņemt logu ārā, nevis no salona to darīt. īsti neatceros gan kā pats uldis to visu darījaPārskatiju vēlreiz visu sākot no pirmās lapas!
Ar tam skatēm Tev traki gājis!![]()
Man radās tāds jautājums - vai tās tumbu vietas uz aizmugurēja plaukta ar figūrzāģi bija grūti izgriezt?
Es savam ari gribētu ielikt tumbas tajā plauktā, bet ar fleksi griezt kantainos caurumus k-kā negribas!