Un skaņa ir sooo labam ja tur ieliek skaļruņus, jo viss bagans darbojas kā milzīga tumba un bass ir tiešām labs. Man ir 17' Pionieri ielikti un visi kas pirmo reiz sēž žigulī un klausās mūziku prasa vai baganā ir subis

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
es caurumus izmociju neiznemot logu ar figurzagiti, bija pagruti, vienu labu izzageju, otru biki sudigaku, bet nav ne vainas!Jaap, kā Jančuks teica, galvenais izņemt logu ārā un tad tik uz priekšu, iepriekš čomam vienam griezām ar neizņemtu logu, tā nočakarējāmies, logu ir daudz, daudz ātrāk izņemt un ielikt, nekā čakarēties un griezt ar neizņemtu logu
Un skaņa ir sooo labam ja tur ieliek skaļruņus, jo viss bagans darbojas kā milzīga tumba un bass ir tiešām labs. Man ir 17' Pionieri ielikti un visi kas pirmo reiz sēž žigulī un klausās mūziku prasa vai baganā ir subis
Jap pionierim ir forši, ka kontūru var apvilkt no kastes, baigi ērti tālāk strādāt, nav jācākarējas ar mērīšanu, vai samēri nepareizi un tad graizi vēl. Jankam mēs ar no sākuma ar figūrzāģi maucām ,tad nolauzām 2 gabalus, un tad piebeidzām ar fleksi, bet caurumi ļoti labi sanācaIz pieredzes:
fleksēju neņemot logu ārā - pieoneeriem ir tāds joks, ka uz kastes ir tumbai skice izdabūnama, to izrauj, sazīmē (apvelk) uz palodzes, un griež cohumus ārā.
Elementāri + sanāca simetriski, nebij kur piekasīties.