Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
A ja nu salasās 184 braucēji? Tad nākamos numurus no 200 nevarēs sākt...a nummurāciju vajadzēu sākt no 100
ta beigās zinās cik brauciens esi bijis.
Mēs jau nospriedām, ka VAZ vasarā numurs par mazu ir bijis...ganjau ka kads numurs noderetu... simboliski netik lielu ka vaz vasara
A ja nu salasās 184 braucēji? Tad nākamos numurus no 200 nevarēs sākt...a nummurāciju vajadzēu sākt no 100
ta beigās zinās cik brauciens esi bijis.
Nē, nē - numurēsies visi no 1. Pēc tam mājās varēs skaitīt numurus, lai zinātu cik braucienos ir būts.
Mēs jau nospriedām, ka VAZ vasarā numurs par mazu ir bijis...ganjau ka kads numurs noderetu... simboliski netik lielu ka vaz vasara
a ko tik atri??Žēl, ka sestdiena ir tirgus diena, viss pilns, bet karoč kaut kur jau stāvēšu es, viss ticamāk ELVI otrā pusē, ~7:00 būšu jau tur
Nez, varbūt vēlāk būšua ko tik atri??Žēl, ka sestdiena ir tirgus diena, viss pilns, bet karoč kaut kur jau stāvēšu es, viss ticamāk ELVI otrā pusē, ~7:00 būšu jau tur
Melnā lapa? Vai vispār nav? Nu nekas, kā sanāk tā sanāk.Ļoti labprāt būtu piebiedrojies, bet laikam jau tikai nākamjā sezonā to varēšu. Jo pagaidām šis lieliskais automobīlis atkal ir bez TA. Nezinu vai šogad iešu TA. Jo ir lietas ko vajag pieregulēt un pielabot un pamainīt, bet nav tik daudz laika.
Superar jūsu atļauju pasūtiju uzlīmītes , bez saskaņošanas. domāju a 20 pietiks
Es varetu braukt reizē ar tevi, pats esmu no Saldus, tikai šoreiz nebraukšu ar VAZ bet ar GAZ24, cerams nevienam nav iebildumu?Klau vīri, lasu un lasu, bet beigās baigā skaidrībā netieku. Jūs visi savākties gribat lai pagāzētu? Man piem ir vēsturiskais un es gāzēt negribētu, bet ja izbraukt kādu līkumu, tad neatteiktos. Vajag taču žiku šogad arī pakustinātLabi, pieņemsim, ka vēlaties normāli pavizināties un tas būtu tikai pozitīvi, citādi viss kas saistās ar VAZ notiek tikai vidzemē. Tad cikos un kur ir savākšanās? Un ja es startēju no Saldus Statoila, vai ir kāds, kas ir no manas puses un dosies kopaā ar mani?