Tātad kalendāra ideja nekur nav pazudusi, bet uz svētkiem tika uzpauzēta, jo iestāde, kas par labām cenām viņus taisa jau tā bija pārbāzts ar pasūtījumiem uz Ziemassvētkiem un jauno gadu.
Tātad mana ideja ir sekojoša - katram ir savas vēlmes par izmēru, cits grib uz galda piramīdu, cits pie sienas utt., kā arī neefektīvi ir man pasūtīt un tad tirgot, vai arī gaidīt jūsu pārskaitīto naudu, tad pasūtīt, tad vēl domāt kā jums to nodot, tad nu man ir tāds piedāvājums, ka es pasūtu pirmo eksemplāru, uzbildēju, kā tas pie manas sienas izskatās un tad individuāli, katrs pats pasūta tajā pašā iestādījumā kādā razmerā vien vēlas. Sarunātu ar viņiem, ka būs gaidāmi vēl pasūtījumi, kur vajadzēs pateikt, ka no vazi.lv foruma zvana un ka grib kalendāru un nosaukt attiecīgo izmēru (ceru, ka ar viņiem, ko tādu varēs sarunāt), pirms svētkiem uztaisīju kalendāru plakāta veidā ko uzda'vināt čomam, lai arī pirms svētkiem nesolīja, palūdzu lai pacenšas ātrāk, un tā kā beisiklī tā ir tikai viena lapa , tad nu dabūju arī pirms svētkiem, jeej

Tā, ka tur tīri sakarīgi cilvēki pārvalda to iestādi
Bet, ja tas neizdodas, tad šeit links iekš failiem.lv
http://www.failiem.lv/list.php?i=gofufo
kur noglabāta pacinja ar 'tam visām bildēm, tā sacīt ērtības labad

Tad jūs varat atvērt saitu
http://albumi.lv/lv/izveidot-kalendari/ ... -line.html
un sākt izveidot jūsu kalendāru, ja gribat varat mainīt mēnešu izkārtojumu, kāds var vnk paņemt un ielikt savu žiguli, un izmest kādu kurš viņam nepatīk, vai arī turēties pie mana salikuma

Noformēt pasūtījumu un tad tikt pie kalendāra, tas pat būtu ērtākais variants es domāju
UZMANĪBU!!! Kad sāk veidot kalendāru, liekas dīvaini, ak vispirms epasts jāievada un tikai tad bildes, nezinu kāpēc tā ir , bet par to neiztraucieties, viss strādā, pārbaudīju jau taisot plakātkalendāru

Tālāk būs iespēja pievienot bildes
Vāks izskatīsies kā redzams zemāk attēlā, domāju tīri jauks

Zaļā žiguļa drifta bilde tiks aizvietota ar zemāk redzamo sarkano ziguļa bildi, ceru ka lietos
kapeika neiebildīs
Joprojām nav akcepta par bilžu izmantošanu no sekojošiem lietotājiem:
menedzeris
muraans
un manu izmaiņu dēļ vajadzīga piekrišana no lietotāja
kapeika
Lai arī zolīdi būtu sagaidīt atlikušo piekrišanu, faktiski var prezumēt, ka ar bilžu ievietošanu šajā topikā lietotāji apzinās iespēju, ka viņu bildes var tikt ievietotas kalendārā, līdz ar to turpmāki pārmetumi par autortiesībām, privātās dzīves neaizskaramību un citām muļķībām nav pieļaujami
Tā nav konkrētas firmas lobēšana, tas manuprāt ir lētākais variants, nekur lētākus neatradu, ja jums tas izdodas tad lūdzu, bildes varat dabūt, kā norādīts augstāk, pasūtiet kur vien vēlaties, un pa cik vēlaties