Es vairāk kā 10 gadus publicēju savu numuru sludinājumos dažādos forumos, tas ir gan darba, gan privātāis un nekad par šiem 10 gadiem man nav neviens zvanījis un ākstījies! Ja tev tā ir tad varbūt ir iemesls, bet, lai kā tur būtu ienākošo nevēlamo numuru var nobloķēt!
Kāpēc, tāpēc lai nav tā mērkaķošanās, pirmkārt ir daudz cilvēku, kuri nav šeit reģistrējušies un arī nevēlas, bet var piedāvāt vai vēlas pirkt! otrkārt, man pašam un diezgan daudziem šejieniešiem ir bijis, ka tu esi ceļā un ienākt var no telefona, varētu piedāvāt vai nopirkt, bet nummura nav PM klabināt nav ērti. ir bijis tā ka esmu rajonā, kur cilvēks norādījis, taisos braukt prom, bet PM atbildi iespējams gaidīšu vairākas dienas

tad uzvanu un sarunāju!
Bet visumā nesaprotu, kas jūs kādi sīči 15 gadīgi, ka baidaties publicēt numuru? no kā baidīties? ir iemesls?
Tas pats ar rajonu, grūti norādīt vismaz pilsētu? un neredzu problēmu norādīt arī rajonu, kāds brauks ciemos sist pa zobiem? ja gribēs sarunās tikšanos kā pircējs un iedos tāpat!
Ja bail likt numuru, lūdzu ss.lv bet arī tur bez nummura sludinājumus ielikt nevar
P.S.
Šeit publicēt nummuru ir pat drošāk kā sludinājumu portālos.