Vihur, bembim nav vajadzīgi kosmiski līdzekļi, lai uzbūvētu jaudīgu un labi vadāmu auto! tikai tad ja būvē ar īpašām vajadzībām, lielāku riteņu leņķi kā Lamberts un daži citi drifteri pro klasē! Piemēram, ir vienalga kur pirktas atsperes ja tās ir H&R un amortizatori plazas, kā tam konkrētajam bembim par 1300Ls arī piekarē bukses ir Powerflex bukses, gliemežņieks blokis, m52b28 dzinējs........
Vihur, tā noiršana par to ka visādi te micuki neko nekad neizdarīs ir ķeršana uz jūtām, lai nepametu vai tiešā nozīmē noiršana? ja pēdējais tad tu maldies jo nezini ko esmu agrāk būvējis gan auto, gan citās tehniskās jomās!
Par kapeikpišanu arī nepiekrītu, ja detaļa ir to vērta tad pērku bez kaulēšanās! tās daļas, kuras ir sapirktas ir izmaksājušas ap 1000Ls reti kurš no šejieniešiem pirktu, tagad daudzi prasa par daļām vai nepaārdošu kad nosaucu cenu par kuru esmu pircis jūtams sašutums, ka tas ir dārgi, bet cilvēki nesaprot cik tas maksātu ja būtu jātaisa utt... lielākai daļai detaļu ir braukts pakaļ pa visu Latviju, ceļa ziņā cik tas vien nav izmaksājis!
Dzīvot dēļ dzelžiem? tam gan nepiekrītu manas dzīves lielākā vērtība ir ģimene!
Par gandarījumu būvējot pilnīgi piekrītu, tāpēc arī par visiem 100% nēsmu nolēmis jo gribu to procesu izbaudīt, tikai diez vai rezultātu varēšu izbaudīt šogad, bet braukt gribu, apnicis tikai skrūvēt!
Bet tev Vihur, cepuri nost, zinot cik maksā uztaisīt galvu ar lielajiem vārstiem un izdrātēt kanālus, izskatās, ka būs pa nopietno, pastāsti ko vairāk par to visu, par dzinēju kāda jauda plānojās utt...
kurmis, tev tā īsti arī piekrist nevaru, paskaties kā agrāk vecie buki brauca rallijos, krosos, šosejā ar savīlētiem padomju auto, nevajadzēja ne stūres pastiprinātājus ne citas ekstras bez kurām mūsdienās nevar iztikt
kurmis, tavs mana vaza novērtējums ir vienkārši smieklīgs!
Auto tika pirks par stipri lielāku summu bez tehniskās un ar lērums tehniskiem defektiem! Visi defekti tika novērsti, pārlasīta piekare, nomainīts ne tik vien bojātās daļas, bet pa pāriem, pārlasīta bremžu sistēma, jauni bremžu cilindri, jauns galvenais cilindrs, jaunas šlauciņas utt... motors tika apkopts un vēl lērums darbu izdarīti, veikti uzlabojumi kas vis kopā izmaksājis tev droši vien neaptveramu summu ja auto vērtē uz 150Ls
Lielākā problēma ir vizuālais, bet tas ir sīkums uz tā fona, ka auto nav pārmetināts, nav izrūsējis vienīgi tikai no aprūsējis aprūsējis un tie ir tikai pleķīši nevis caurumi, līdz caurumiem tur ir dikti tālu!
Kad meklēju konkrēto apskatīji daudzus citus ar izpuvušiem sliekšņiem, pārkrāsotus rūsai par virsu, ar flinstaunu grīdām, pārmetinātus uj jau papuvušus un cenas bija pat vairāk kā 500Ls saimnieki sauca par auto labā stāvoklī, bet manam nav nekas ne puvis ne izrūsējis, ne pārmetināts un tā ir vērtība!
Atkartošos vēl, žigulis man ir visai tuvs tāpēc ir visai grūti izšķirties, loģika saka vienu, bet sirds ko citu!