Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
aaaraa pie priekshejaa stikla sleedzis ar ko izsleedz visu elektriibujaa bet kur??:D:D
Bieži ir dzirdēts, ka daudziem 5 pakāpju ātrumkārbai sabojājas 5. pārnesums, tāpēc gribēju jautāt, kas tam ir par iemeslu un vai to var laicīgi novērst?
Esmu dzirdējis, ka vajagot liet vairāk eļļas kārbas karterī, jo 5. pārnesuma zobrats un gultnis slikti eļļojas!
Esmu dzirdējis arī, ka pie vainas ir konstrukcijas nepilnības, kas noved pie tā ka viena no skrūvēm kārbas iekšpusē atskrūvējas vaļā un no tā sabojājas kārba!
Tās viss ir baumas, bet varbūt kāds zina konkrētāk?!
Jā,arī dzirdeju versiju, par slikto eļļošanu un par to ka vajag liet vairak eļļas. Tiešam nezīnu, vai paaugstināts eļļas limenis palielina karbas īlgmužību, bet ceru ka tā ir.Bieži ir dzirdēts, ka daudziem 5 pakāpju ātrumkārbai sabojājas 5. pārnesums, tāpēc gribēju jautāt, kas tam ir par iemeslu un vai to var laicīgi novērst?
Esmu dzirdējis, ka vajagot liet vairāk eļļas kārbas karterī, jo 5. pārnesuma zobrats un gultnis slikti eļļojas!
Esmu dzirdējis arī, ka pie vainas ir konstrukcijas nepilnības, kas noved pie tā ka viena no skrūvēm kārbas iekšpusē atskrūvējas vaļā un no tā sabojājas kārba!
Tās viss ir baumas, bet varbūt kāds zina konkrētāk?!