tas viss dēļ 1 rokera

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
normāla pieeja vēl kādamKaut kas līdzīgs manam variantampatīk nomainīt detaļas pret jaunām, kaut gan esošajai resurss nav vel izbeidzies. Tapat nevareju noregulet 1 vārstu mazak par 0.25mm nu nekā, cits būtu nomainījis tik sadilušo rokeri. A es mainu visu jaunu sadaleni jaunus rokerus komplektu, pie reizes izdomaju noraut galvu un tad jau aizgaja-jauna blive, jauni varstu blivslegi, vadiklas, galva janosēdina, jaizpule kanali galva, kolektora ta ķēde,spriegotajs u.t.t
tas viss dēļ 1 rokera
Uz busa man stāv tāds pats,bija 8 gadus nostāvējis,likās,ka būs viss pilnīgā d....,bet iztīriju un strādā kā pulkstenis,bet uz vaza nu nevaru dabūt tā kā uz busa.....Man jau šķiet veikalā plauktā tas karburators ir brāķis! Tas krievam nav padevies tapat kā kontakt aizdedze.
Man tapat viņš čakarējas, reizem noraustās, citreiz dabu griezt kamer ar mokam pielec.
Un man vins ir galig jauns , tapat iepriekšejais čakarejas., itkā jau viss iet bet nav tā ka gribetos.
Pagaidām 13 litri gāzes uz 100km braucot ar 100km/h (5,6 Ls)
Pēc test draive ir skaidrs,ka ir jāregulē vēl,jo vajag dabūt 5Ls 100km,drusku saudzīgāk jābrauc un mazāku padevi,tad arī varētu ierakstīties 11 litros,bet pagaidām ir ok ar balonu iespējams nobraukt 275 km