Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
nav jau taa ka es baigi degu vinju pardot
Skaidrs, ceru, ka tiks novests līdz galam, ar curb feeleri + baltvāļiem būs nais.nav jau taa ka es baigi degu vinju pardot![]()
ja kas tad pie vaza vispar notiek darbi, beidzot dabuju sparnus, vienu jau nomainiju, otru paredzet vecgada dienaa pirms balleshanas nomainit un pie reizes abiem spakteles savilkt.
Dabuutas arii nivas aizmugures atsperes, bet protams ka vinjas ir par garu, tapec taas tiks apiisinaatas, domajams vismaz uz pusi, tiks uzliktas shauras stieptas riepas lai ar razvarkam varetu nosedinat maksimali zemu, vel atnaca no ebaya curb feelers, un vel planoju par whitewalliem, bet tie pagaidiis.
Un beigas jautajums liepajas puses vazistiem, kurs man var pardot garo shkjersstieni, lai varetu uztaisit regulejamo,jo tomer tas 1cm ko tilts paiet pa kreisi ir manams atstarpe starp riepu un arku, kreisa pusee ir mazaka atstarpe, labaja lielaka. Bildes kkad iebakstishu iespejams.
Reizēm arī man tāda sajūta rodas!bet zheel ka vienmer nekas, ko man vajag nav mana puse,tada sajuta ka kraaslavaa dziivotu
pasts neeksistē?baltsienas jau buutu smukas, bet kad paskatas cenas rokas noaizhas, nahuj vinji tik daargi?
itka tepat foruma viens sludinajums bija kur par leetu naudu vinjas tirgo (30ls) bet zheel ka vienmer nekas, ko man vajag nav mana puse,tada sajuta ka kraaslavaa dziivotu
eksistee, bet daudzi cilveki jau ta isti neuzticas otram ka naudu caur parskaitjumu un preci vai atsuutiispasts neeksistē?baltsienas jau buutu smukas, bet kad paskatas cenas rokas noaizhas, nahuj vinji tik daargi?
itka tepat foruma viens sludinajums bija kur par leetu naudu vinjas tirgo (30ls) bet zheel ka vienmer nekas, ko man vajag nav mana puse,tada sajuta ka kraaslavaa dziivotu