Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderator: Micuks

edijs
Vazists
Topic Author

Re: mana troijka

05 Nov 2011, 18:59

Nu tā, šodien sakarā ar to ka kkad drīz beigsies apdrošināšana, un vajadzēja atbrivot to garažu kur žiks staveja, ieziemoju auto nojumītē, lietus virsū nelīst-ziemai būs laba atputas vieta. Pa ziemu cerams kko izdarīšu -prasitos aizmugures sparnus beidzot parmetināt,nosedināt, jo pašreizejie rezultāti ir drausmīgi: :alko: , plaukts un kartera aizsargbleķis ~9cm lidz zemei,lūpa 8cm-tur tak kaķis mierīgi var izskriet cauri. :lol: Mērķis ir ~3cm no plaukta lidz zemei. Tas tā pagaidām, auto protams nomazgāju kārtīgā vaskotā šampūnā, cik nu vareju izmazgaju arkas un grīdu, izsūcu, notiriju paneli un nomujite iekšā. Gaidam pavasari lai var ripinat, un jacer ka manas cerības par sparniem, un sedinajumu piepildisies :Latvija:
Vaz 03

bd8599
Vazists
Automašīna: 2103

29 Dec 2011, 20:21

Bez paraksta.

edijs
Vazists
Topic Author

29 Dec 2011, 20:36

nav jau taa ka es baigi degu vinju pardot ;)
ja kas tad pie vaza vispar notiek darbi, beidzot dabuju sparnus, vienu jau nomainiju, otru paredzet vecgada dienaa pirms balleshanas nomainit un pie reizes abiem spakteles savilkt.
Dabuutas arii nivas aizmugures atsperes, bet protams ka vinjas ir par garu, tapec taas tiks apiisinaatas, domajams vismaz uz pusi, tiks uzliktas shauras stieptas riepas lai ar razvarkam varetu nosedinat maksimali zemu, vel atnaca no ebaya curb feelers, un vel planoju par whitewalliem, bet tie pagaidiis.
Un beigas jautajums liepajas puses vazistiem, kurs man var pardot garo shkjersstieni, lai varetu uztaisit regulejamo,jo tomer tas 1cm ko tilts paiet pa kreisi ir manams atstarpe starp riepu un arku, kreisa pusee ir mazaka atstarpe, labaja lielaka. Bildes kkad iebakstishu iespejams. :draugi:
Vaz 03

bd8599
Vazists

29 Dec 2011, 20:56

nav jau taa ka es baigi degu vinju pardot ;)
ja kas tad pie vaza vispar notiek darbi, beidzot dabuju sparnus, vienu jau nomainiju, otru paredzet vecgada dienaa pirms balleshanas nomainit un pie reizes abiem spakteles savilkt.
Dabuutas arii nivas aizmugures atsperes, bet protams ka vinjas ir par garu, tapec taas tiks apiisinaatas, domajams vismaz uz pusi, tiks uzliktas shauras stieptas riepas lai ar razvarkam varetu nosedinat maksimali zemu, vel atnaca no ebaya curb feelers, un vel planoju par whitewalliem, bet tie pagaidiis.
Un beigas jautajums liepajas puses vazistiem, kurs man var pardot garo shkjersstieni, lai varetu uztaisit regulejamo,jo tomer tas 1cm ko tilts paiet pa kreisi ir manams atstarpe starp riepu un arku, kreisa pusee ir mazaka atstarpe, labaja lielaka. Bildes kkad iebakstishu iespejams. :draugi:
Skaidrs, ceru, ka tiks novests līdz galam, ar curb feeleri + baltvāļiem būs nais. :draugi:
Bez paraksta.

edijs
Vazists
Topic Author

29 Dec 2011, 21:23

baltsienas jau buutu smukas, bet kad paskatas cenas rokas noaizhas, nahuj vinji tik daargi? :D

itka tepat foruma viens sludinajums bija kur par leetu naudu vinjas tirgo (30ls) bet zheel ka vienmer nekas, ko man vajag nav mana puse,tada sajuta ka kraaslavaa dziivotu :D
Vaz 03

rallyfan
Vazists
Automašīna: VAZ 21074

29 Dec 2011, 22:06

bet zheel ka vienmer nekas, ko man vajag nav mana puse,tada sajuta ka kraaslavaa dziivotu :D
Reizēm arī man tāda sajūta rodas!

girts.bricis
Vazists

29 Dec 2011, 22:43

baltsienas jau buutu smukas, bet kad paskatas cenas rokas noaizhas, nahuj vinji tik daargi? :D

itka tepat foruma viens sludinajums bija kur par leetu naudu vinjas tirgo (30ls) bet zheel ka vienmer nekas, ko man vajag nav mana puse,tada sajuta ka kraaslavaa dziivotu :D
pasts neeksistē?
Cietais rieksts Image

What dya mean it doesn't fit? Gimme the big F@#! *!# hammer and the torches from my bench!!

ĢIRTS divi astoņi astoņi nulle viens seši pieci viens

edijs
Vazists
Topic Author

29 Dec 2011, 22:47

pasts neeksistē?
eksistee, bet daudzi cilveki jau ta isti neuzticas otram ka naudu caur parskaitjumu un preci vai atsuutiis ;)
Vaz 03

rallyfan
Vazists
Automašīna: VAZ 21074

29 Dec 2011, 22:58

Tieši tā un otrā galā bieži vien negrib iet nekur neko sūtīt...

bd8599
Vazists

29 Dec 2011, 23:24

Ja labi sarunā, visu var sabīdīt. :)
var uz busu uzlikt ;)
Bez paraksta.