Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Ej tu nost. Reali woow
Iesākumā nevajag jaukt pim*i ar pirktu!Sociālisms paldies dievam ir beidzies kur noteiktas cenas- stāsts ir par to nevis, kaitinošs vai kā, cenas nosaka tirgus, ja to benzīnu par trīs euro var nopirkt tad ir baigi labi, tas ja es palikšu naktī uz ceļa es būšu laimīgs par šadu iespēju, kapitālisms uz tāda principa arī pastāv, iznac beidzot ārā no savas alas, visu cieņu par tavām tehniskajām zināšanām, bet nu šeit tiešām brauc grāvī.Šis pierāda, ka mans viedoklis kaitinošs ir tiem, kuri praktizē kosmonautiku
Un tie, kuri uzraujas pēc tam nīst žiguļus vai stāsta pasakas cik žigulim viss dārgi![]()
Pirksi kannu 20L 98 benzīna, " Nestes benzīns palika pāri, atdošu par 3eiro litrā"
Un žigulim ir pavisam citas problēmas, nevis detaļās ir problēma, kapēc daudzi tomēr nokāpj nost no žikas, nav komforta un salīdzinoši liels patēriņš pie tik mazas jaudas, pašam bija vaziņs un ne viens vien, patika ap viņu ķimerēties un pilnveidot un dažreiz pabraukt jau nav ne vainas, visi atskatās utt, bet diendienā, tomēr būsim godīgi nav īsti tas ko šitajos laikos var iegūt. Amatieru sportam riktīgi labs.
Man ir jauns melns dzinēja pārsegs vaz 2105 - 50 eiro, jauns labais lonžerons arī melnais pilnā komplektā ar visu atsperes balstu - 35 eiro
Kur citur? zināms no zinoša avota, ka tieši uz vaz 2106.1) "2106" kārba nav tikai 2106 ar 1.6 motoru - ir arī citur meklējamas.
2) atšķirība starp 2101 un 2106 ir pamatīgi jūtama.
3) Katrs novērtē savu preci kā vēlas. Nevajag apstrīdēt citu cenas citādi jau jāskrien uz veikaliem salīzināt cenas un mācīt īpašniekus kā pareizi biznesu veidot.. Varbūt detaļas tirgo tādā vietā, kur nav rīgas veikals 5min braucienā un neviens cits tuvumā arī neko nepārdod, tad ar elementāru matemātiku ir skaidri saprotams, ka izdevīgāk pirkt dārgāk nekā letāk+tērē laiku un degvielu kuļoties pie cita vai uz veikalu. Benzīns daugmalē arī par dažiem centiem dārgāks nekā rīgā, ko nu?! Nevienam tak nekas nenotiks, ja pārdevējs kaut ko tirgos ar neatbilstošu cenu?! Ja nepatīk, tad nepērk un paies nedēļa, divas vai trīs un varbūt sapratīs, ka cenā vaina.
Šajā forumā ir maz noteikumu, bet tos pašus dažiem ievērot ir grūtības, kontaktu norādīšana sludināju sadaļā nav bez iemesla un iemesls ir lai izvairītos no negodīgiem tirgoņiem un pircējs/pārdevējs būtu sasniedzams! Ja ko tirgo tad taču gribi notirgot un tie kuri godīgi tirgo nebaidās publicēt savus kontaktus!reizēm fascinē, cik dzelžaini noteikumi tiek izvirzīti tik maz apdzīvotā forumā. laikam adminu vietā būtu priecājies par visu iespējamo esošo aktivitāti, pat ja kāds nevēlas pubilski postot savu numuru.
es gan saprotu, ka ne līdz galam mana darīšana, taču tā kā tas ir forums, nevis ss, tad atļaujos paust savu viedokli.
Micuk, izskatās ka tev nav ne mazākās nojausmas par to, kapēc nummurā pēdējais cipars tika uzrakstīts ar vārdiem.Šajā forumā ir maz noteikumu, bet tos pašus dažiem ievērot ir grūtības, kontaktu norādīšana sludināju sadaļā nav bez iemesla un iemesls ir lai izvairītos no negodīgiem tirgoņiem un pircējs/pārdevējs būtu sasniedzams! Ja ko tirgo tad taču gribi notirgot un tie kuri godīgi tirgo nebaidās publicēt savus kontaktus!reizēm fascinē, cik dzelžaini noteikumi tiek izvirzīti tik maz apdzīvotā forumā. laikam adminu vietā būtu priecājies par visu iespējamo esošo aktivitāti, pat ja kāds nevēlas pubilski postot savu numuru.
es gan saprotu, ka ne līdz galam mana darīšana, taču tā kā tas ir forums, nevis ss, tad atļaujos paust savu viedokli.
Kā arī numura rakstīšana ar burtiem ir, lai grūtāk atrast ar meklētājiem un te ir jautājums no kā cilvēki baidās!? ir iemesls, ka kāds meklēs?
Starp citu ir daudzi forumi, kur noteikumi tiešām ir drakoniski, tas pats e30.lv kur vairākas reizes ieliksi sludināju pakāpjot noteikumus un iegūsi banu.