Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
uz stenda sanāca 118,9 zs
Kas pa vārstiem? kur pirki? cik maksāja? Bildes?Kāda atšķirība no parastajiem?1* Jaunākie sporta vārsti priekš vaz 2106 10zs
2* Jauna sporta motora galva 15zs
3* klanu stabilizācija speciāli vesta pie spečukiem 5zs
4* kolektora izvīlēšana 2zs
5* wff sporta karbis 5zs
6* sporta izpūtējs kas pacēļ 13 zs
Kamēr nebūs jaudas stenda izdrukas tas viss ir tukša mūldēšna1* Jaunākie sporta vārsti priekš vaz 2106 10zs
5* wff sporta karbis 5zs
Ja kārtīgi domā zin kur doties un ir labi daudz naudas viss ir iespējams par to motoru es atdevu 400ls
tas ir 1.6 motors un nau tas no ss.lv pa 350 ls es viņu nopierku no vecajiem kaimiņiem pa 150ls!!!
nu bet no vienas puses, nafig tu tagad te kasies un telo baigo gudriti? ja cilveks ir vedis un darijies, tad tachu lai dara, no vienas puses - pats mekle, pats dari pats rikojies, netaa?Kamēr nebūs jaudas stenda izdrukas tas viss ir tukša mūldēšna1* Jaunākie sporta vārsti priekš vaz 2106 10zs
5* wff sporta karbis 5zs
Ja kārtīgi domā zin kur doties un ir labi daudz naudas viss ir iespējams par to motoru es atdevu 400ls
tas ir 1.6 motors un nau tas no ss.lv pa 350 ls es viņu nopierku no vecajiem kaimiņiem pa 150ls!!!un tie skaitļi ir
![]()
1) Kādi ir jaunākie sporta vārsti kur tos var atrast?
2) Kas ir sporta galva?
3.Kā izpaužas klaņu stabilizācija un kā to spečuki dara?
4.Kāda kolektora vīlēšna un kas ir vīlēts?
5. Kāds sporta karbis?
Lūdzu nosauc speciālistu vārdus, kuri uzbūvēja izplūdi, stabilizēja klaņus un vīlēja kolektoru?
Te jau ir pretrunas!Es jau nēsmu vēl pabeidzis rakstīt motors tiks uzlabots un tajā jau ir jaunas detaļas un man par motoru nav ko bēdāties man ir 3 tādi paši precīzi noregulēti un izslīpēti pietam man ir 50 zirgspēki vairāk un vēl taisos tos pacelt!!!un lai saudzētu savu žigu es driftos piedalīšos tikai un vienīgi uz ledus!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()