Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderator: Micuks

zvirbulis
Vazists

Re: Mans 2106

15 years ago

smuks :clap:

janissss
Vazists

15 years ago

Ide'als vaz lab'aku nesp'eju iedomāties man ļoti patīk prieks par cilvēkiem kas rūpējas par žiguļiem mūsdienās un nesaka ka tie ir sūdi

KraForce
Vazists

15 years ago

Katlakalnā viens džeks Jānis 26072355 superīgi krāso. Manējo žiksi nokrāsoja pa 500. Cenā špaktelēšana, slīpēšana, gruntēšana, krāsošana, grīdas apstrāde ar epoksīda smāķi no abām pusēm, pulēšana - visi materiāli un darbs, esmu ļoti apmierināts. Baigais čakars pašam čakarēties un nav zināms, kas beigās iznāks, labāk uzticēt profiņam.

Burunduks
Vazists

15 years ago

Katlakalnā viens džeks Jānis 26072355 superīgi krāso. Manējo žiksi nokrāsoja pa 500. Cenā špaktelēšana, slīpēšana, gruntēšana, krāsošana, grīdas apstrāde ar epoksīda smāķi no abām pusēm, pulēšana - visi materiāli un darbs, esmu ļoti apmierināts. Baigais čakars pašam čakarēties un nav zināms, kas beigās iznāks, labāk uzticēt profiņam.
Nu ja būs šāda domāšana, tad pašam nekāda kaifa nav, un galviņā praktiski nekas. (piemēram kā tev, mastikas nosauc par smāķi). Ja pats darītu tad vismaz zinātu vismaz produktu nosaukumus.
Čakars ir, bet kur dzīvē nav čakars? Tā kā es esmu pret šādām lietām, pašiem jāķeras klāt, jāinteresējas, jādarbojas. Tad i pašam galviņā kas paliek, un pašam gandarījums par padarīto

Traktorist
Vazists
Telefons: 26714531

15 years ago

Vēl viens atjaunots žīgulis :thumbup: . Malacis!!! Baigi labi izskatas :thumbup: :thumbup: :thumbup:

murka20
Vazists
Topic Author

Mans 2106 un drauga 21011

15 years ago

Tākā mans draugs nav registrejies vazi.lv nolēmu parādīt tautai arī vinja 21011 žiksi...

murka20
Vazists
Topic Author

15 years ago

Smuki vazi.

murka20
Vazists
Topic Author

15 years ago

Vaz

Fiat 124
Vazists

15 years ago

Vēlviens VAZ nonācis "labās rokās"... :thumbdown:
Mans 2101 - ĶIRSIS
Mans "Limuzīns Jāņu nakts krāsā"
Divi seši viens trīsi deviņi četri nulle seši, Artūrs
Image

Миша
Vazists

15 years ago

:D Ar jebkuru mašinu ik palaikam ir jaizgāz...

Tas mašinas kuras lieto "pansionari" vairak bojajas nekā puslidz normalam braucejam :brauc:
Power is nothing without quattro