Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderator: Micuks

Traktorist
Vazists
Telefons: 26714531

Re: Ko teikt par nelielu pasēdēšanu?

09 May 2010, 22:21

http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=83906184 varbuuut te varam ierasties:)
Esmu nav reģistrēts draugos, nevaru apskatities... Kas pa vietu?

skrachs
Foruma Vadītājs
Automašīna: Audi A4
Telefons: 25877385

09 May 2010, 22:25

Esmu nav reģistrēts draugos, nevaru apskatities... Kas pa vietu?
l_83906184.jpg
Mosnter energy: Park & Party: Atklāšana!
Vēl nebijusi party kustība Latvijā!

14. maijā, pulkst. 19:00 T/C Rīga Plaza autostāvvietā sāksies Park&Party atklāšana, kas vienlaicīgi kļūs par „Rīga Plaza vīriešu nedēļas” akcijas noslēguma pasākumu. P&P būs tā vieta, kur sapulcēties un vienuviet, bez auto izstādēm, apskatīt saķīlētus spēkratus, kas reizē būs arī regulāra auto klubu saietu vieta, kur dibināt kontaktus, iegūt jaunus draugus un domubiedrus, vai vienkārši labi atpūsties.

Pasākuma vietu apskaņos pašu apmeklētāju spēkrati un speciālas audio automašīnas, raidot savos viļņos 4EX Pirātisko radio 88,1 FM, kur no Black Silver Partybus spēlēs Latvijā pazīstami Dj: Ratz Lukas, Hipp, Viesturs Mašinskis, Chris Cherry, Andy Bassland. Park&Party pasākuma norises tiešraidi internetā nodrošina PartyDot (varēs skatīties tiešraidi www.partybus.lv), saferiga.com un Baltic Wedding filmēšanas grupa filmēs materiālus P&P īsfilmām.

Pasākumu papildinās dažādi šova elementi:
1) Monster Energy drink – Monster show.
2) Sexy Car Wash – apmeklētāji varēs pamielot acis, kā viņu spēkratus mazgā daiļās dāmas.
3) Car Demolish
4) Ale Auto un Spa auto – Turpat pasākuma norises vietā vienas nakts laikā visu acu priekšā „atgriezīs pie dzīvības” pilnībā nolaistu Volvo S80.

Uz vietas tiks izveidots speciāls Fantasy Park & Monster energy bārs. Un nejauši „grādīgo” iedzērušos spēkratu vadītājus kopā ar auto mājās nogādās iedzerisnebrauc.lv.

Pasākumā piedalīsies Japcar, 200sx.lv, Honda klubs, Prelude klubs, Bmw M Power, Burnout, Jeep club, Celica club un daudzi citi.

Informatīvu atbalstu sniedz Forsāža, Auto Exotica 2010, Riga Plaza, getaway.lv, draugiem.lv, saferiga.com.
Atbalsta: Forsāža, Auto Exotica 2010, Riga Plaza, Monster Energy, Fantasy Parks, Spa Auto, Ale Auto, CarClean.lv, PartyDot, Discomania, Baltic Wedding Film Studio, Decal.lv, PR Autocentrs, saferiga.com.

Pirmie 300 pasākuma apmeklētāji iegūs Monster Energy dzērienu

wipers
Vazists
Topic Author
Automašīna: VAZ 2103

10 May 2010, 00:29

Ok jaanji, citi pasaakumi ir viens, bet mans piedaavajusm ir vnk paseedeeshana vazistu lokaa, ok rallijaa buss dalja, bet ka jau teicu nekad un nekur mees nesavaksimimes 100% tas ir skaidrs taapeec es piedavaju 6 dien paseedet kada barchonaa riigas centraa un pasistu klachu, uz rallijiem pac netieku so tas mani neskar, taapec mans piedaavajums ir sekojosh, lai arii cik mes esam, kaut vai daivata ar traktoristu, aizmaucam uz baaru paseežam parunajam padalamies ar iespaidiem, fishkaam un visu citu un vnk labi pavadam laiku, tas buutu ka parbaudes sanakshaba, lai zinatu piem cik cilveeki ir gatavai spontaani sanaakt taa uz sitiena bez mega planoshanas utt. jo parasti ir taa, jo vairak plaano jao mazaak sanaak, paradoksaali, bet taa ir :/ so nedeeljas laikaa domaju pazinjotu vietu un laiku kru pulceeties un taa, ja kadam ir priekshlikumi ludzu galdaa :) jo es 6dien tik vai taa ieshu paseedeet kaut vai viens, ja tiehsaam buus ta ka neviens neatnaks :)

Admiral
Vazists

10 May 2010, 19:55

Laba doma tikties.
Ja biji domājis jau 15. datumā, tad pievienotos kkur ap septiņiem - astoņiem. 22. maijā tas pats.
Jāskatās, kur ērta piebraukšana. piem., krasta lidiņš. Bet, protams, taisi to pasākumu kā sanāk. Ja varēšu - piebraukšu, ja ne tad ne.

wipers
Vazists
Topic Author

10 May 2010, 21:47

Jaa krasta lidinjs ir tieshaam laba doma, nav nekads uukjis var gan pagrabinjaa alu dzert gan arii iest ko ja veelme uznaak, zoliidi un taa. Kā arī pluss protams piebraukšana jo ja ietu uz kādu bāru vecrīgā, tad gan būtu čābīgi :/

Tātad pasēdēšana 15.maijā plkst. 19.00 lielajā lidiņā uz Krasta ielas

tiekamies uz piemēram uz trepēm uz alus pagrabiņu?

ok spontāni un bez lielas plānošanas, taču praksē tiešām ir pārbaudīts, jo ilgāk plāno, marinē jo mazāk kas sanāk. Redzēs, kā mus šitas 6dien izies, tad varēs plānot ko līdzīgu ar tupmāk, mainot tikšanās vietas un tā, ceru uz uz sapratni no to puses kuri netiek :?

Par lielu forumu :vazi:

Admiral
Vazists

11 May 2010, 08:18

Tad, lai šis uzaicinājums nenogrimtu kkur foruma dzīlēs, jālūdz adminam šo ziņu izcelt pirmajā lapā, lai jebkurš, kurš ienāk vazos, uzreiz redzētu, kas kā un kāpēc.
Adminam jau Paldies iepriekš!

wipers
Vazists
Topic Author

11 May 2010, 08:43

Jaa tas tieshaam buutu labi, buutu lielaaka shance ka kaads shito izlasa un ierodas :angel:
Lūgums skracham :roll:

AG1985
Vazists

13 May 2010, 11:06

Par 6dienu nemāku teikt... ja neaizbraukšu uz Talsiem, tad vara arī šeit, protams uz Park&Party arii jaaaizbrauc un jaauzregulee frekvence! :yahoo:

wipers
Vazists
Topic Author

13 May 2010, 11:22

Park and party tas jau riitdien, taa ka pariit vari pievienoties paseedeeshanaa ;)

Atvars' 075
Vazists

13 May 2010, 22:47

tagad domaju vai ir jega man braukt jo esmu bez masinas! nepilngadigs!