Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderators: Micuks, Traktorist

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

klievis
Vazists

Re: slipeta ieplude izplude ?

20 Oct 2010, 15:58

kobra-007 mēģināsu Tev paskaidrot nedaudz kapēc tas darbs ir cūkām ko tu taisies darīt neņemot ārā vadīklas un tas tavs čoms tam opelim arī ir sadirsis galvu ar savu nezināšanau. teikšu kā parasti-sākumā iesaku tev palasīt kādu tehnisku literatīru lai saprastu dzinēja darbibu un to pamatus !!!!
1)tu un tavs čoms ir sadirsis galvu jo-vadīklas ir jāņem ārā lai veiktu kādas izmaiņas , jāvirpo ir īsākas nevis jāslīpē!kapēc -tapēc kad uz vārsta kāta veidojas piedegums un vārsts darbūbas laikā griežas uz riņķi, tad padomā ja veidosies piedegums nevienādi ap vadīklas galu būs iespēja griežoties vārstam iestrēgt-un ko tas nozīmē sapratīsi.......
2)opelim 16v motoram vadīklas un vārsti jau ir tik pareizas kad tur noņemot neiegūsi neko-jo kāts jau ir 6mm ,materiāls pareizs , tai galvai vienīgi kanālus vajag palabot izplūdei

jeep90
Vazists

20 Oct 2010, 16:13

Nu ar nogrieztām vadīklām ir jau nobraukti vairāki mači un nekādu problēmu.
Arī iepriekšējam dzinējam bija tāpat.
Tāpēc ja vadīklas nav izdilušas, tad neredzu nekādas problēmas.
http://foto.inbox.lv/bandenieks/20-10-2010

klievis
Vazists

20 Oct 2010, 16:27

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: -jep-90
un vārsti sāniski nekustas???-tikkai nesaki kad neee :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: cik Tev īsa ir tagad vadikla?
eu nu piukas beidzat ja -nevajag uzskatīt kad te ir tikkai bērnudārza audzēkņi lai tādas panas lietu:)
bet nu ir vispār ok!visi parasti cīnas lai tos vārstus dabūtu bez kustībām pēc iespējas lai taisnāk staigā vadīklā jus te pretēji, bet ja jums tās vadīklas traucē ņemat viņas vispār laukā :yahoo:

kobra-007
Vazists
Topic Author

20 Oct 2010, 16:38

nepatiks iznemsu un ieliksu jaunus ! Wot problema!

jeep90
Vazists

20 Oct 2010, 16:41

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: -jep-90
un vārsti sāniski nekustas???-tikkai nesaki kad neee :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: cik Tev īsa ir tagad vadikla?
eu nu piukas beidzat ja -nevajag uzskatīt kad te ir tikkai bērnudārza audzēkņi lai tādas panas lietu:)
bet nu ir vispār ok!visi parasti cīnas lai tos vārstus dabūtu bez kustībām pēc iespējas lai taisnāk staigā vadīklā jus te pretēji, bet ja jums tās vadīklas traucē ņemat viņas vispār laukā :yahoo:

Nu kad ar tevi toreiz satikos, tad sapratu ka uz gudru .iršanu vien spējīgs esi.
Nu tas tā. Nav jau pirmais gadījums.
Vispār jau cenšos cilvēkiem pastāstīt, ka tā lieta praksē darbojās.
Un ne vienmēr vajag izdomāt kosmosu, lai vienkāršas lietas izdarītu.

klievis
Vazists

20 Oct 2010, 16:43

:wave: :wave: :wave: interesanti -kam tad es te atkal esu kautko sadirsi;)-kautko nejaucam?

-krievins-
Vazists

20 Oct 2010, 16:51

Ja nu Jeep nemuld ka ir braucis, tad kādel klievi tu kko kasies? ja jau iet tad iet! Varbut tev kremj. Mans viedoklis :D
Lai kko izdarītu ir jābūt čujam, poņai un ņuham :D Skolotāja man tā teica :D

klievis
Vazists

20 Oct 2010, 17:01

es jau nesaku kad viņš nav braucis,palasi manu jautājumu pa to vārstu kustību
man krieviņ ir pilnīgi vienalga, man nav žēl un nekas nekremt-tikkai man parastais jautājums -pamato savu darbīu ja ar tādu sparu iesaki citiem to frēzēšanu uz dullo kā vienīgo un pareizo ,to kad mājās ir frēze , virpa vai uzrbjmašīnas tad nevajadzētu visu ko vien redz nofrēzēt ,apvirpot vai saurbt :wave:

v8_virzulis
Vazists

20 Oct 2010, 19:04

..nav jau nozīmes kādam dzinējam tu to projektu taisi vai tas ir 1,3 1,5 1,6 ,1,7 galvu jau var sataisīt tāpatās kanālus saslīpēt atbilstoši tam vārstam kas tev tur iekšā,
man tāds jautājums-kā tad Tu to kanālu slīpē vienkārši tāpat vai kā pienākas , nēmot ārā vadīklu un t.t. vai tikkai pa virsu kur trāpās ?:))
vēl gribu atgādināt tādu faktu--kānālus nevajag izpulēt spīdīgus..!!!!!!
Man jautājumus. Kā pareizi saslīpēt kanālus atbilstoši vārstiem??? Kanālam ir jābūt tādā pašā diametrā kā vārsts? Varbūt koniskam? Būtu pateicīgs, ja man kāds šo lietu izskaidrotu.
Nu pilnīgs iesācējs

klievis
Vazists

20 Oct 2010, 19:39

v-8 virzuli -palasi ko te puikas raksta kā vajag. ja nelieks ticami tad vari mēģināt pajautāt domāju kad izskaidrošu un mācēšu arī to pamatot protams ja tu tici man.,bet ja kas tad var arī būt ovāli cauruni- tas viss ir atkarīgs kāda galva , kādi lējumi
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12