Neuztraucies, tolmetā neviens neko nedos un ārā nemetīs

Vienkārši komplektā nebūs ņivas 1.7L motora un multi iešprices sistēmas komplekta! Tie abi vien ~170Ls maksā, šobrīd kopā ar žiguli tie sanāk par 50Ls! bet tikai un vienīgi kopā ar auto!!!
Saku pilnīgi atklāti! gribu no auto tikt vaļā! ne tāpēc ka tas būtu slikts, man vienkārši to nevajag, negribu vairs tam tērēt naudu jo ejot tehnisko jāpērk OCTA jāmaksā nodoklis + TA maksa un tie ir 70-80Ls tā ir atkal nauda, kuru neatgūšu! un nāksies nožēlot, ka esmu iztirgojis detaļas, kuras nākotnē noderētu! labāk gan to, gan naudu par žiguli ieguldu bembī

un labāk taisu bembi neviz žiguli.
Ja kāds nopirks samaksās par pārrakstīšanu un pirks sev OCTU, atliks tikai pārkrāsot un varēs braukt! ok nodokli sedzu es ja šajā termiņā pirks!
Pārkrāsot var dažādi, dārgi labi, dārgi slikti, lēti slikti, lēti labi, pats var kaut ar baloniem nopūst

bet lētāk būs ar pulverizatoru, krāsa kāds litrs vajadzīga kas ir ~15-20Ls pats galvenais ir sagatavot! un tā ir atkal cita štelle, dažiem no vazistiem ar ko esmu runājis jau pasūdzējos, bērnībā dabūju riktīgi "izbaudīt" sagatavošanas darbus pirms krāsošanas tāpēc negribu to darīt man pret to ir riebums! Bet tas nenozīmē, ka auto atdošu par margarīnmaizi NĒ labāk pieaicināšu talciniekus un pārkrāsos. To gan nākam pavasarī ja neviens nenopirks un tad auto būs perfekts un arī attiecīga cena... tā kā jums ir iespēja iegādāties labu pamatu!