Leksika daudz ko liecina par cilvēkiem...
Vēl smieklīgāk ir tas, ka neviens jau nejēdz atbildēt uz elementāru jautājumu! Būtu kāds pieminējis vismaz benzīna sūkņa membrānas nomaiņu vai to, ka būs jāmaina maslootražateļnije kalpočki (nezinu latvisko nosaukumu) Bija te viens brīnums, kurš apgalvoja, ka PSRS bija tā iztērējusies 1980. gada olimpiādes laikā, ka 2103 pārstāja likt moldingus uz arkām
Forumā piereģistrējos pirms gadiem diviem, cerībā iegūt vērtīgas ziņas par žiguļiem, jo ir un bija vēlme iegūt īpašumā izcilas kvalitātes vaz, lai pāris reizes gadā izbrauktu, nevis gulētu zem tā.
Forumā ir trīs veidu dalībnieki - vieni, kuriem paveicas iegūt īpašumā patiesi izcilus eksemplārus un šie eksemplāri tiek straujā tempā sačakarēti, otri ir tīņi bez dzīves pieredzes, kuriem kāds laimīgais ir notirgojis graustu, trešie (mazākumā) ir tehniķi entuziasti (cepuri nost, ja patīk! citi krāj markas).
Ne vieni, ne otri, ne trešie neskata vaz kā klasiku, bet gan kā lētu auto ar lētām rezerves daļām, savukārt mans skatījums uz vaz ir kā klasiku un viss, kas no tā atškiras manās acīs ir nevērtīgs. - starpcitu tirgus saka to pašu, jo nevienam nevajag 2101 ar ņivas motoru utt.
Diemžēl man pašam nav izdevies nomakšķerēt kādu onku ar izcilu eksemplāru, jo tie jau pa lielam ir izpirkti un sačakarēti.
Topika autoram iesaku mācīties no citu kļūdām, nevis braukt man virsū, un pašam ieguldīt līdzekļus caurā maisā.
Ceru tevi uz ceļa nesatikt ar tavu pirkto TA!