Nezināju ka tā, nu labi, tad nevajag arī. Varbūt atbrauks citu gaduBet viņi pie mums neatbrauca!! Kāpēc lai mēs pie viņiem brauktu?Sveiciens visiem! Ir jau arī Ungārijā 22-24.augustā liels Žiguļu saiets. Vai kādam nav doma to apmeklēt?

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Nezināju ka tā, nu labi, tad nevajag arī. Varbūt atbrauks citu gaduBet viņi pie mums neatbrauca!! Kāpēc lai mēs pie viņiem brauktu?Sveiciens visiem! Ir jau arī Ungārijā 22-24.augustā liels Žiguļu saiets. Vai kādam nav doma to apmeklēt?
Diemžel uz mūsu pāsakumu nav verts braukt pat no Igaunijas vai Lietuvas, par Ungāriju vispar nerunāsimBet viņi pie mums neatbrauca!! Kāpēc lai mēs pie viņiem brauktu?Sveiciens visiem! Ir jau arī Ungārijā 22-24.augustā liels Žiguļu saiets. Vai kādam nav doma to apmeklēt?
Pats viļosKlau', Traktorist!
P.s. Viļos Tevī kā foruma moderatorā.
Tikko sarunāju ar skrach, būs svarīgākie jaunumi par pasākumiem pirmajā lapāNu tas laikam pie foruma administrācijas.. Pasākumu saraksts varētu būt vienmeŗ skatāms pirmajā lapā.Ja zinātu vismaz 2 nedēļas iepriekš visdrīzāk būtu dalībnieks.
Labrīt šorīt!
Biju domājis, ka neko neteikšu, bet, tomēr, nolēmu uzrakstīt.
Nav un nav bijis nodoma kādu aizvainot un tapēc atvainojos, ja tā ir sanācis, Traktorist. Man vnk ir ļoti nepatīkami, ka to, kas ir izdarīts un izdarīts labi, kāds mēģina noniecināt. Es nesirgstu ar mazvērtības kompleksu, lai noniecinātu ko daru un kur piedalos, tāpēc lūdzu to cienīt, bet, kas attiecas uz citu darbībām, tad tie var rīkoties kā paši uzskata par pareizu. Igaunija, Lietuva, Ungārija, da kaut vai DĀR. Jautajums paliek- kam un kāpēc vispār tiek veidoti šie pasākumi/saieti? Nezinu ko man, personīgi, mainītu kādu citu zemju ekipāžu piedalīšanās? Man ļoti patīk pašŗeizējais formāts ar čeļošanu un izklaidi. Jau tagad mēs braucam 20 mašīnu kolonna kas ir tuvu maksimumam. Ja mums ir vajadzīgs starptautisks statuss, tad tas arī ir jārīko citādāk, bet pat nezinu vai to gribu. Pašreiz man ir prieks satikt visas tās sejas, kuras vairāk vai mazāk ir pazīstamas; tās sejas, kuras nav pazīstamas, bet vēlas pievienoties un kļūst pazīstamas. Tāpēc, es drīzāk gribētu uzskatīt šo pasākumu par http://www.vazi.lv komūnu, kura vēlas piedalīties kādā kārtējā ik-sezoonas, -gadējā pasākumā. Tie, kam ir vajadzīgs kas vairāk, to vienmēr var pats atrast.
Un vēl- to, vai šie pasākumi ir labi un vai ir vērts tajos piedalīties ir jāspriež tiem, kas tajos piedalās. Tie tiek rīkoti priekš viņiem. Tie ir http://www.vazi.lv lietotāji un lasītaji.
Pasveiciniet katru pretī braucošo VAZu!