Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
man gan liekas, ka nolema , ka saaks skaitiit gadus no 2010.gizej gan, jo no nākamā gada būs jāmaksā par visiem gadiem cik ir braucis bez skates tavs žigulis ... Kautvai garažā puvis...
Ja pat ne ar 2011. bet tieshi ta skaitiishana saaksies no 2010vai 2011. gada, tas noziime ja tu sakti iesi 2020, vo tad gan buus suudi, pat tad ja mashiina ir regjistreeta, bet skates navman gan liekas, ka nolema , ka saaks skaitiit gadus no 2010.gizej gan, jo no nākamā gada būs jāmaksā par visiem gadiem cik ir braucis bez skates tavs žigulis ... Kautvai garažā puvis...
par šito pilnībā piekrītudomaju ka buutu zoliidi, ja katrs pie Mans vaz sadaljas pieliktu savu niku Piem Wiper vaz 2103, nevis vnk Vaz 2103 come tas nekadu skadiriibu neieviesh, ja gribi attrast kaada biedra vazu kur sen nav postos un ir kadas 5 temas ar the same nosaukumu
šai ziņā skrachs varētu padarboties un izveidot iespēju uzspiest uz "Autors" sadaļas līdz ar to postu autori sakārtojas pēc alfabēta..un veel kas, domaju ka buutu zoliidi, ja katrs pie Mans vaz sadaljas pieliktu savu niku Piem Wiper vaz 2103, nevis vnk Vaz 2103 come tas nekadu skadiriibu neieviesh, ja gribi attrast kaada biedra vazu kur sen nav postos un ir kadas 5 temas ar the same nosaukumu
Tieši tā, Dārziņam super dāvana 25os gados!Dinamieši monsteri!!!!! No 0-4 uz 6-5!!!!!![]()
![]()