Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderator: Micuks

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

-krievins-
Vazists

Re: Ilgi gaiditas bildes

04 May 2010, 21:54

nez par pedaliem, domaju ka jatur :) ceru ka uz 9 busu gribetu apskatit. Hidrauliska rocene bus? Man tetis ar grib uztaisit laikam no sajuga vai bremzu cilindrisa, laikam no sajuga :)

krissis
Vazists
Automašīna: Mitsubishi

04 May 2010, 22:58

kāds tad īsti būs motors?
Ko dievs nav devis to biezpiens neatsvērs ;)

Smaidigais
Vazists
Topic Author

05 May 2010, 00:36

nez par pedaliem, domaju ka jatur :) ceru ka uz 9 busu gribetu apskatit. Hidrauliska rocene bus? Man tetis ar grib uztaisit laikam no sajuga vai bremzu cilindrisa, laikam no sajuga :)
baigi maz laika.. :(
Un nevares visu iztesteet vai tur. tpc arii iespejams ka nee. bet varesi piebraukt visu apskatiit pat iedoshu patesteet :) dzivoju 100metrus no trases :D
taka par to vai dirshu vai ne, varesi parbaudiities

Smaidigais
Vazists
Topic Author

05 May 2010, 01:42

http://yy.lv/download.php?f=126509
rekur links kur var novilkt pacinju ar bildem
tur ir ka izskatas motors ieksha, var redzet cik daudz vietas ir prieksh radiatora vel
tad ka izskatas flancis
un vel benka bilde :D bet nu tas taa :)

kautkas jau ir izdariits

kronsteinu bildi riit ielikshu uz vakarpusi

tralla33
Vazists

05 May 2010, 09:36

Davai strādā- līdz svētdienai vēl daudz laika- diena, nakts, diena, nakts, diena, nakts, diena, nakts. paskaties praktiski vēl nedēļa palikusi. :D Ļoti gribās redzēt auto darbībā, jo tam jābūt monstram :twisted: , jo kā jau pats minēji, ka 25. aprīļa krosā- neviens žiguls neesot gājis, bet es tos žiguļus apbrīnoju, jo gāja viņi patiešām labi... :shock: un ja tev ietu vēl labāk- tad protams visu cieņu. ;)

Smaidigais
Vazists
Topic Author

05 May 2010, 10:14

Davai strādā- līdz svētdienai vēl daudz laika- diena, nakts, diena, nakts, diena, nakts, diena, nakts. paskaties praktiski vēl nedēļa palikusi. :D Ļoti gribās redzēt auto darbībā, jo tam jābūt monstram :twisted: , jo kā jau pats minēji, ka 25. aprīļa krosā- neviens žiguls neesot gājis, bet es tos žiguļus apbrīnoju, jo gāja viņi patiešām labi... :shock: un ja tev ietu vēl labāk- tad protams visu cieņu. ;)
Nuu tas baltais tiesham gaja labi. bet no malaas izskatijas tiesham ka neiet tik labi ka vaidzeetu.

waii edza.. es jau esmu stradajis taa - ieeju no riita gaisma, iznaku jau riita kreesla :D un tad vispar nav speka, tad 5h pagulju un tad atkal taapt :D:D
ja nebutu kautkadas fakinas kora skates un vel brauciens 5dien uz lietuvu tad viss butu kartiiba un varetu pabeikt.
bet man pateica, ja nebraukshu 5dien uz lietuvu - tad budzets tiks piegriests vispar :D:D

-krievins-
Vazists

05 May 2010, 16:13

nu paskatijos bildes, darbs darits jau ir :) Bet ar dugam gan var sanakt čābīgi :( jo priekseja baigi tuvu, ka ari galvena duga baigi uz prieksu, ja nu vienigi tu esi loti mazins :D Jo cik zinu galvenajai jabut aiz sedekla :) Interesanti, aiz ta flanca tads pasaurs stienis!!! Nenoverpsies?

klievis
Vazists

05 May 2010, 16:25

nu gan smīnu uzrāva -Kolomenskim negāja žigulis !!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
nu re -te nu atkal sākas atrunas -koris ,balets ...u.t.t.

Ziich
Vazists

05 May 2010, 17:47

Redz, Smaidīgais, uzkāpi vienreiz Klievim uz varžacīm - tagad grauzīs Tevi vizu mūžu... :D
Joks, jokam... :D

Progress (pozitīvs) redzams. ;) Keep up!

Offtopic.
Liekot vienalga kādus failus yy(punkts)lv nosaukumā, lūdzams, atstarpes izlabot uz "__" apakšsvītrām, jo yy nesaprot parastu atstarpi...
Tas tā, lai nesanāk nākotnē kādi pārpratumi. ;)
Retired from duty.

Agriic
Vazists

05 May 2010, 22:50

Ir OK ;)
Reduktoru nenogrieziis?
Ieliec motora ciparus tilpums,jauda, grieze utt.
Kamēr motors rēc ļauj riepām kaukt!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9