Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderators: Micuks, Traktorist
klievi tev tochna ir kkadi mazvertibas kompleksi !!!(es domaju vairakums piekritis)
PS. beidz vienreiz sevi apkaunot
klievi tev tochna ir kkadi mazvertibas kompleksi !!!(es domaju vairakums piekritis)
PS. beidz vienreiz sevi apkaunot
Manliekas jums visiem citiem ir jābeidz sevi apkaunot. Vismaz viens cilvēks raksta par tēmu un ar pieredzi. Jūs pārējie tikai drist mākat. (protams ne visi)
Prasu vēlreiz, vari lūdzu ielikt bildi ar šo bloķi kad ir kādu laiku pabraukts? Kaut uz PM.Klievi !!
Es neesmu Uldis! Un man ir stipri vairāk gadu nekā TEV !!
Doma bija dot kādu ideju par nelielām izmaksām !
Nopirkt bloķi no Krievijas, Valmierā, no Paidera ............ u.t.t. jau nav nekāda māksla !!!
Nesku ka esi piespļāvis manu laivuMicuk pagaidāmneviens mans teikums nav bijis ''spļāviens "" tavā laiviņā bet ja pats tu spētu palasīt savus kaomenārus dažādās kategotijās tad tu nonācis pats pretrunā ar sevi:) -palasi par dzinējiem ko esi rakstijis---........nedomājat kad es te ieskrienu un kautko uzskricelēju uz ātro- paskataties džeki paši kas saglabājas jusu vēsturēs un ko paši esat kautkad rakstijuši...............
ieliekat man ūdzu kādu komentāru (copu paste) kur es būtu par kādu ņirg;ājies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vot jus te ņirgājaties..bet manu dvēseli tas nekar..)
![]()
![]()
![]()