Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Rīgā viens pazistamais pensionārs grīb pardot savo 2105, 1981 gada, aptuveni pa 150 ls. TA beigsies 15 septembrī. Mašīnu neredzeju, bet pa brīvdienam domaju pie viņa aizbraukt un apskatities. Pie reizes varu nobīldetKādam nav vēlme pārdot vaz kkur ap 200Ls, vai nu daudz maz labu, vai nu ar Ta bet var būt krāsas defekti!
10 ir ok kompresija ... pie 12 jau jaalej sporta benzhu jo detoneeVai tik nebija ap 12-13!Cik žigulim vidēji/normāli jā'but kompresijai cilindros? Vnk čoma žigulis bija servī un vienam cilindram 6,5, un tajā lapā ierakstīts ka tas ahuni zemu esot? Tad rodas jautājums cik normāli būtu jābūt? Pārējiem cilindriem nebija uzrakstīts. Motors 1.3, no 2105 ar siksnu, ja nemaldos
nebūtu jau slikti, bet man neiet pie sirds tie vaz 2105Rīgā viens pazistamais pensionārs grīb pardot savo 2105, 1981 gada, aptuveni pa 150 ls. TA beigsies 15 septembrī. Mašīnu neredzeju, bet pa brīvdienam domaju pie viņa aizbraukt un apskatities. Pie reizes varu nobīldetKādam nav vēlme pārdot vaz kkur ap 200Ls, vai nu daudz maz labu, vai nu ar Ta bet var būt krāsas defekti!
nebūtu jau slikti, bet man neiet pie sirds tie vaz 2105Rīgā viens pazistamais pensionārs grīb pardot savo 2105, 1981 gada, aptuveni pa 150 ls. TA beigsies 15 septembrī. Mašīnu neredzeju, bet pa brīvdienam domaju pie viņa aizbraukt un apskatities. Pie reizes varu nobīldetKādam nav vēlme pārdot vaz kkur ap 200Ls, vai nu daudz maz labu, vai nu ar Ta bet var būt krāsas defekti!Airodinamikas kaungals
joks, vienk salons man galīgi nepatīk
1.5- 03Kādi motora kodi nāk 1.5 un 1.6 un 1.7 motoriem?