ja jaa ar to ar esmu dragaajies un tagad ar to pa ielu drifteejuTu kādreiz nebrauci ar to oranžīgo žiku kas tur tālāk?

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
ja jaa ar to ar esmu dragaajies un tagad ar to pa ielu drifteejuTu kādreiz nebrauci ar to oranžīgo žiku kas tur tālāk?
ja vareetu dabuut varetu likt man liekas no ford granada (man liekas taa saucaas taa masiina) viens teica ka tas ar esot baigi labaisUzliec labaak divus forda Weberus, zhiguljnieki ir baigi kapriizie, iipashi uz degvielas liimeni pludinjkameraa. Mees, daudzus gadus atpakalj, mociijaamies gandriiz veselu dienu lai dabuutu zhikam labu dziesmu trasee!
nu jaa vislabaak jau buutu uzlikt sprici, panjemt no kaaada Bmw Motronic iesprici ar visu kompi un likt virsuuPS, Es biju domaajis horizontaalos zhika weberus, forda weberus Tu vareesi uzlikt uz tiem pashiem kolektoriem kurus Tu esi safocheejis.
guufijs4, kaut kā tāEdgars Veide,kāds niks te ir,nezinu....
virsū stāvēja žiguļa karburātors, noņēmām tos divus toyotas karburātorus nost, jo tie bija baigi švakiKas tev ar ieplūdi uz šiem mačiem bija sadarīts? Kāds karburators bija virsū?