sweiks kur tu to spidometra zobratu atradi man ari ir no ņivas 5 robu karba bet visi darbi apstajas pie ta spidometra!
un cik zobiem ir jabut taj 5 rob karbaj? es zin ka četriniecej ir 9 zobu!
Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
ooo viss ir okNu sveikti atkal trakie vazisti un kas grib pievienoties vazistu pulkam![]()
Sen neko neesmu rakstījis, tapēc beidzot atdzīvošos un sākšu stāstīt
Nu pa šo laiku esmu paspējis nomainīt priekšā gultņus abiem riteņiem, pasākums bija interesantspirmo reizi mainīju ja godīgi. Kā grāmatā izlasiju, instrumenti kas ir vajadzīgi lai nomainītu tos gultņus - 17 atslēga, 27 atslēga, kuvalds un lauznis
es biju vienkārši gar zemi no smiekliem
viss itkā notika miermīlīgi un bez starpgadijumiemtikai lieki braucam uz veikalu pakaļ tām gala skrūvem, jo pēctam atradām ka maisiņa stāveja kaudze ar viņam
pēc nedēļas tika mainīti priekšā bremžu diski ar suportiem un bremžu trubiņām, nopludinājām nedaudz garāžu ar bremžu eļļu, un atgaisojot nedaudz pietrūka bremžu šķidrums un tad divas dienas braucu ar slikti atgaisotām bremzēm![]()
Vēl pēc kāda laika mainijām stūres pirkstus. Kādu stundu sitām ārā tos sasodītos plauktus no stoikas. pilnīgi āmuru vairak pacelt nevarējubeigās skrūvejot vienu no viņam ārā, un skaitot apgriezienus, pusceļa viņa man izkrita āra un es vairs nezināju cik apgriezienus vajag
biju šokā, bet kkā tomēr noregulējos
ehh, tagad atklāju ka izpūtējam gala gumijas (2 no 3) ir pārplīsušas![]()
nu lab, tas tā īsumāpaldies par uzmanību, jauku jums vakaru un tuvojošos nedēļas nogali
to es ar saku bus smukāksir jau labi, bet to lieto disku vieta prasitos oriģinalie kapeikas diski, vai ari parmetinatie