Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderator: Micuks

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

aivis
Vazists

Re: Mans ''burkāns''

06 May 2011, 22:04

sweiks kur tu to spidometra zobratu atradi man ari ir no ņivas 5 robu karba bet visi darbi apstajas pie ta spidometra!
un cik zobiem ir jabut taj 5 rob karbaj? es zin ka četriniecej ir 9 zobu!

tuncis
Vazists
Topic Author

22 Jul 2011, 01:50

Nu sveikti atkal trakie vazisti un kas grib pievienoties vazistu pulkam :D
Sen neko neesmu rakstījis, tapēc beidzot atdzīvošos un sākšu stāstīt
Nu pa šo laiku esmu paspējis nomainīt priekšā gultņus abiem riteņiem, pasākums bija interesants :) pirmo reizi mainīju ja godīgi. Kā grāmatā izlasiju, instrumenti kas ir vajadzīgi lai nomainītu tos gultņus - 17 atslēga, 27 atslēga, kuvalds un lauznis :D es biju vienkārši gar zemi no smiekliem :D
viss itkā notika miermīlīgi un bez starpgadijumiem :) tikai lieki braucam uz veikalu pakaļ tām gala skrūvem, jo pēctam atradām ka maisiņa stāveja kaudze ar viņam :D
pēc nedēļas tika mainīti priekšā bremžu diski ar suportiem un bremžu trubiņām, nopludinājām nedaudz garāžu ar bremžu eļļu, un atgaisojot nedaudz pietrūka bremžu šķidrums un tad divas dienas braucu ar slikti atgaisotām bremzēm :problem:
Vēl pēc kāda laika mainijām stūres pirkstus. Kādu stundu sitām ārā tos sasodītos plauktus no stoikas. pilnīgi āmuru vairak pacelt nevarēju :D beigās skrūvejot vienu no viņam ārā, un skaitot apgriezienus, pusceļa viņa man izkrita āra un es vairs nezināju cik apgriezienus vajag :( biju šokā, bet kkā tomēr noregulējos

ehh, tagad atklāju ka izpūtējam gala gumijas (2 no 3) ir pārplīsušas :wtf:
nu lab, tas tā īsumā :) paldies par uzmanību, jauku jums vakaru un tuvojošos nedēļas nogali :D

madars199
Vazists

22 Jul 2011, 10:03

Nu sveikti atkal trakie vazisti un kas grib pievienoties vazistu pulkam :D
Sen neko neesmu rakstījis, tapēc beidzot atdzīvošos un sākšu stāstīt
Nu pa šo laiku esmu paspējis nomainīt priekšā gultņus abiem riteņiem, pasākums bija interesants :) pirmo reizi mainīju ja godīgi. Kā grāmatā izlasiju, instrumenti kas ir vajadzīgi lai nomainītu tos gultņus - 17 atslēga, 27 atslēga, kuvalds un lauznis :D es biju vienkārši gar zemi no smiekliem :D
viss itkā notika miermīlīgi un bez starpgadijumiem :) tikai lieki braucam uz veikalu pakaļ tām gala skrūvem, jo pēctam atradām ka maisiņa stāveja kaudze ar viņam :D
pēc nedēļas tika mainīti priekšā bremžu diski ar suportiem un bremžu trubiņām, nopludinājām nedaudz garāžu ar bremžu eļļu, un atgaisojot nedaudz pietrūka bremžu šķidrums un tad divas dienas braucu ar slikti atgaisotām bremzēm :problem:
Vēl pēc kāda laika mainijām stūres pirkstus. Kādu stundu sitām ārā tos sasodītos plauktus no stoikas. pilnīgi āmuru vairak pacelt nevarēju :D beigās skrūvejot vienu no viņam ārā, un skaitot apgriezienus, pusceļa viņa man izkrita āra un es vairs nezināju cik apgriezienus vajag :( biju šokā, bet kkā tomēr noregulējos

ehh, tagad atklāju ka izpūtējam gala gumijas (2 no 3) ir pārplīsušas :wtf:
nu lab, tas tā īsumā :) paldies par uzmanību, jauku jums vakaru un tuvojošos nedēļas nogali :D
ooo viss ir ok :clap:
tu nesi sen bildes licis varbūt varetu kadu bildi ielikt :Latvija: :brauc:
VAZ 2101 1,3 --- RIDE ---> For Sale
Kawasaki 85cc - RIDE
Image
Image
Image

tuncis
Vazists
Topic Author

22 Jul 2011, 14:20

ja vien būtu kāda jauna bilde :( tad jau ieliktu

tuncis
Vazists
Topic Author

28 Jul 2011, 00:24

nu sveiki :) beidzot ir ari bildes jaunas :draugi: tad, patīkamu skatīšanos :)

edijs
Vazists

28 Jul 2011, 10:42

ir jau labi, bet to lieto disku vieta prasitos oriģinalie kapeikas diski, vai ari parmetinatie :)
Vaz 03

madars199
Vazists

28 Jul 2011, 11:07

ir jau labi, bet to lieto disku vieta prasitos oriģinalie kapeikas diski, vai ari parmetinatie :)
to es ar saku bus smukāks :mrgreen:
VAZ 2101 1,3 --- RIDE ---> For Sale
Kawasaki 85cc - RIDE
Image
Image
Image

swayzak
Vazists

28 Jul 2011, 11:48

pirms kāda laika manīju , taisīji kreiso pagriezienu no puškina uz gogola ielu, biju aizmugurē , jau tad nodomāju ka diski smuki, nav jau tā ka neesmu oriģinālo disku fans, bet ar parastajiem žigulim tāda lētuma smaka
izpūtēja gala gumijas arī 2no 3 bija pārplīsušas, vienu atradu, tagad uz divām turas, vienmēr aizmirstu nopirkt,>>> tagad atcerēšos
We love our cars like our women: clean, stripped, and 20 years old

tuncis
Vazists
Topic Author

28 Jul 2011, 20:09

A es kamēr man naudas nav, tikmēr ar dratiņu piestiprināju izpūtēju ;)

nu diski man jau gaida :) kalpako arī jau ir, tikai diski uz smilšu strūklu jāpavada un tad jānokraso ;)

tuncis
Vazists
Topic Author

06 Aug 2011, 02:31

tātad, tehnisko skati dabuju tikai uz mēnesi, nebija pareizis lampu regulējums, šarnīrs beigts (un galvenais ka man teica ka tā ir augšējā šara uzlikta apakšā. kautgan šodien pārbaudiju un tā ir apakšēsā. Kad braukšu atkārtoti, pierādīšu ka viņi kļūdijās :D) un nepareizā laņķī bremžu šļauciņā kreisajā pusē. es jau zināu ka būš šie trīs punkti, es to vnk zināu :) un vēl pirmstam tika nomainīta eļļiņa dvēselītē un nostiprinats izpūtējs :)

varu jūs pacienāt ar vēl bildēm :)

sanāca arī labs pārsteigums kad vakar izlīdu uz balkona un ieraudziju kas notiek ar manu žiguli :D

āā un vēl, kāds nezin kur var dabūt tāda tipa uzlīmes kā man ir tas plāksteris uz brūces?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11