Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderators: Micuks, Traktorist

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12

kobra-007
Vazists
Topic Author

Re: slipeta ieplude izplude ?

15 years ago

un opel dohc motaram tik tiek nowilets 1/ 4 no wadilai skatoties no augsas! Un slipi 2.5 mm max wiena sana ! Un tas baigi war mainit warsta iecentresanu ja tas garums ~40 mm?

-krievins-
Vazists

15 years ago

Rēķini pats, cik tev brīvkustība. Motors ir ļoti precīza ierikte tāpat ka visas tā sastāvdaļas. Nav jau stroika kur var uz 10tiem cm luni laist :d

kobra-007
Vazists
Topic Author

15 years ago

Rēķini pats, cik tev brīvkustība. Motors ir ļoti precīza ierikte tāpat ka visas tā sastāvdaļas. Nav jau stroika kur var uz 10tiem cm luni laist :d
nu tas ja ka motors ir precizu mezglu kopums ! Bet es sawa gadijuma eju uz to lai palielinatu pec iespejas lielaku cilindra pildijuma koificentu nowacot pa celam wisu lieko ! Un man saj galwai ir nasrats uz tas resursu jo man tada pati otra wel metajas !

klievis
Vazists

15 years ago

ārprāc kā mes te esam samācijušies svešvārdus-cilindra pildijuma koeficienyta maxsimums :yahoo: :yahoo: :yahoo:
kobra 007- tas ko tu tur dari lai panāktu pildijumu kā pats gudri izsakies -ir neliela daļa no tā visa pasākuma:)))))ir citas gudrākas lietas kas vēl ir jādara bet ne tajā stilā kā tu to esi sācis;)-
.....lai veicas un gaidam aprēķinus un skaitļus ar pildijuma koeficientu ciparos:))kā arī testa rezultātu analīzi:)) :draugi:

kobra-007
Vazists
Topic Author

15 years ago

tie naw arzemju wardi tie ir latwiesu tehniskie wardi kurus maca skolas kuras macas par auto mehanikiem un indinieriem augskolas ! Un ja kas si galwa ir tik izmeginajums kuro reiz es te saku ! Mans forsazas projekts naks uz cita motora !

krissis
Vazists
Automašīna: Mitsubishi

15 years ago

Tad klausi citus un nestrīdies te, ka uz vadīklām nonāk max 10% :D
Tad man tev jautājums, kā tu domā cik procentus eļļa uzņem siltumu? ;)
Ko dievs nav devis to biezpiens neatsvērs ;)

klievis
Vazists

15 years ago

tad vēlos visiem Jum atgādināt kad skolā ir jāmācās pamati auto uzbūvē
paskai kā to tavu slolot\āju sauca kas tādas aplamības skolā māca (sauc droši v\ārdā un un uzvārdā)-.........
cobra-007-
tie naw arzemju wardi tie ir latwiesu tehniskie wardi kurus maca skolas kuras macas par auto mehanikiem un indinieriem augskolas ! Un ja kas si galwa ir tik izmeginajums kuro reiz es te saku ! Mans forsazas projekts naks uz cita motora !
............tas nav forsāža !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

krissis
Vazists
Automašīna: Mitsubishi

15 years ago

tad vēlos visiem Jum atgādināt kad skolā ir jāmācās pamati auto uzbūvē
paskai kā to tavu slolot\āju sauca kas tādas aplamības skolā māca (sauc droši v\ārdā un un uzvārdā)-.........
šitas man? :shock:
Ko dievs nav devis to biezpiens neatsvērs ;)

klievis
Vazists

15 years ago

krisis- nea Tev nee! :draugi:

homers
Vazists

15 years ago

cilindra pildījuma koeficients Šos vardus atradu te: http://www.llkc.lv/upload_file/400445/a ... 2_dala.pdf Te tā īsti neatradu, bet var meklēt: http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=lv
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12