Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Nu ko tu vari cepties?!Bāc, nu, šoreiz pat datums nekas netika apspriests iepriekš šeit. Tipa, ja nepatīk tad ejiet visi na, nekādas te diskusijas vai gaidīšanas kamēr visi ierodas apskates objektā nenotiks![]()
![]()
Kādā ziņā jau ir prieks, bet ne visiem, man beidzot žiks ir braucams ar skati, bet tādu gabalu ar īso reduktoru zāģēt nevēlos. Uz vienu dienu tādu gabalu braukt nav jēga, bet vairāk laika nav.
Ja vajag ielikt info pirmajā lapā tad ziņojiet!
Gribi apskatīt vari pazvanīt, sarunāsim, piebrauksi un apskatīsiKādā ziņā jau ir prieks, bet ne visiem, man beidzot žiks ir braucams ar skati, bet tādu gabalu ar īso reduktoru zāģēt nevēlos. Uz vienu dienu tādu gabalu braukt nav jēga, bet vairāk laika nav.
Micuk saņemies! Gribam taču redzēt tavu garadarbu!
Izskatās, ka pavasaris atkal bez mūsu moderatora...Gribi apskatīt vari pazvanīt, sarunāsim, piebrauksi un apskatīsiKādā ziņā jau ir prieks, bet ne visiem, man beidzot žiks ir braucams ar skati, bet tādu gabalu ar īso reduktoru zāģēt nevēlos. Uz vienu dienu tādu gabalu braukt nav jēga, bet vairāk laika nav.
Micuk saņemies! Gribam taču redzēt tavu garadarbu!
Piebraukt apsveicināties varu pirms brauciena, bet kratīties to gabalu ne gribu ne varu, vismaz pagaidām kamēr ir veselības problēmas.