Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderator: Micuks

wipers
Vazists
Automašīna: VAZ 2103

Re: Jautājumu kaste (sīki jautājumi, lai netaisītu jaunu top

09 Nov 2010, 12:52

Man tāds jautājums - līdz cik lielam nobraukumam VAZ motoram var nomainīt KV un klaņu šāles kā arī tikai virzuļu gredzenus, bez KV slīpēšanas un cilindru izvirpošanas, slīpēšanas utt.
Zinu, ka tas ir atkarīgs no daudziem faktoriem(kā eksplotēts, eļļas maiņas intervāli, tās kvalitāte, vai bloks nav brāķis utt.)
Vnk PSRS laika literatūrā rakstīts, ka kapitālais remonts jātais jau pie 100 000! ;)
Es nezinu cik manam motoram bija noskrējiens pirms tam, nu ok csdd kad aizsutiju sms atbildeeja ka 55000, nu neticaas :D
Es savam tā arī izdarīju, ka tikai nomaiņiju visu to, ko tu sarasktīju, nu protams vārstu gumijas, gala gultņus arii un motors iet vnki zvērā, ok nav obejktī vākais rādītājs bet nu..... izmantojot psrs metodi cilindra izdilumu pārbaudot ar nagu, nelikās baigi izdilis :roll:

AR to visu es gribeeju pateikt, ka arii pie nobraukuma kas manam reaali vareja buut vismaz 155000 Tevis minēto detaļu mainā deva ļoti labus rezultātus un motors uzsaktu joprojām iet ļoti labi :draugi:

Major
Vazists

09 Nov 2010, 16:22

Veseli,varbut kadam ir ejosh pulkstenis no 2106 ? Veel interesetu kada stuure ko uzlikt orginalas vieta, velams mazaka diametra un biezaka. Tas viss Rigaa.

Fiat 124
Vazists

09 Nov 2010, 19:16

Man tāds jautājums - līdz cik lielam nobraukumam VAZ motoram var nomainīt KV un klaņu šāles kā arī tikai virzuļu gredzenus, bez KV slīpēšanas un cilindru izvirpošanas, slīpēšanas utt.
Zinu, ka tas ir atkarīgs no daudziem faktoriem(kā eksplotēts, eļļas maiņas intervāli, tās kvalitāte, vai bloks nav brāķis utt.)
Vnk PSRS laika literatūrā rakstīts, ka kapitālais remonts jātais jau pie 100 000! ;)
Es nezinu cik manam motoram bija noskrējiens pirms tam, nu ok csdd kad aizsutiju sms atbildeeja ka 55000, nu neticaas :D
Es savam tā arī izdarīju, ka tikai nomaiņiju visu to, ko tu sarasktīju, nu protams vārstu gumijas, gala gultņus arii un motors iet vnki zvērā, ok nav obejktī vākais rādītājs bet nu..... izmantojot psrs metodi cilindra izdilumu pārbaudot ar nagu, nelikās baigi izdilis :roll:

AR to visu es gribeeju pateikt, ka arii pie nobraukuma kas manam reaali vareja buut vismaz 155000 Tevis minēto detaļu mainā deva ļoti labus rezultātus un motors uzsaktu joprojām iet ļoti labi :draugi:
Nu skaidrs, man vnk stāv 1,6 motors un es ļoti ceru, ka varēšu iztikt ar tevis nosauktajām operācijām, jo galīgi neko nedarīt tam motoram arī negribas, jo tad var sanākt, ka būs sliktāk par manu 1,3, kas itkā esot nesen remontēts!
Kaut kad jau jaukšu viņu ārā un mērīšu, kas un kā, tad jau skaidri redzēs cik liels remonts vajadzīgs!
Kaut kur DELFI komentāros diezgan daudzi izteicās, ka VAZ kap. rem. jātaisa jau pie 50 000 KM, kas gan manuprāt ir pārspīlēts!
Jā un ja jāved KV un bloks slīpēt tad var bankrotēt!
Mans 2101 - ĶIRSIS
Mans "Limuzīns Jāņu nakts krāsā"
Divi seši viens trīsi deviņi četri nulle seši, Artūrs
Image

Fiat 124
Vazists

09 Nov 2010, 19:17

Nu skaidrs, man vnk stāv 1,6 motors un es ļoti ceru, ka varēšu iztikt ar tevis nosauktajām operācijām, jo galīgi neko nedarīt tam motoram arī negribas, jo tad var sanākt, ka būs sliktāk par manu 1,3, kas itkā esot nesen remontēts!
Kaut kad jau jaukšu viņu ārā un mērīšu, kas un kā, tad jau skaidri redzēs cik liels remonts vajadzīgs!
Kaut kur DELFI komentāros diezgan daudzi izteicās, ka VAZ kap. rem. jātaisa jau pie 50 000 KM, kas gan manuprāt ir pārspīlēts!
Jā un ja jāved KV un bloks slīpēt tad var bankrotēt!
Mans 2101 - ĶIRSIS
Mans "Limuzīns Jāņu nakts krāsā"
Divi seši viens trīsi deviņi četri nulle seši, Artūrs
Image

Rrx
Vazists

09 Nov 2010, 20:08

nu es gribu redzēt vai patērē strāvu no aķa, vai arī iet plusos. nu cerams doma skaidra :D
Kkur kur tuvāk pie aķa, bet neēsmu par to pilnībā pārliecināts... (+vada)
When in doubt-C4!

Micuks
Vazists
Automašīna: VAZ-21063
Telefons: 26737955

09 Nov 2010, 22:51

Kā sataisīt avareikas ? man poga ir ,bet nav vadu vispaar.!?
Vajag tik pakustināt smadzenes un pirktus un būs atbilde ;)
http://kopeyka.at.ua/index/ustanovka_av ... kacii/0-56

maireic
Vazists

09 Nov 2010, 22:56

Kā sataisīt avareikas ? man poga ir ,bet nav vadu vispaar.!?
Vajag tik pakustināt smadzenes un pirktus un būs atbilde ;)
http://kopeyka.at.ua/index/ustanovka_av ... kacii/0-56
nu ja smadzenes man vell jaietrenē, vell nau tie gadi :D lai es zinatu visu :D man vell pat skutera tiesibas nevar likt :D
Brauc ar to ko vari sataisīt - tā teica tētis :D :D

Major
Vazists

10 Nov 2010, 09:47

Veseli,varbut kadam ir ejosh pulkstenis no 2106 ? Veel interesetu kada stuure ko uzlikt orginalas vieta, velams mazaka diametra un biezaka. Tas viss Rigaa.
???

rallyfan
Vazists
Automašīna: VAZ 21074

11 Nov 2010, 19:39

Ir auto,nonemts no uzskaites.
Tagad gribu pirkt,sakiet lūdzu cik tas izmaksās kopsumā?
Pa forumiem un csdd.lv neko nevar saprast.
Ok viens ir pārreģistrācija,otrs ir nodoklis (manā gadījumā tas būtu mazākais iespējamais),kas vēl nāk klāt?
Varbūt kāds ir šogad pircis un zin cik tas ir izmaksājis!?
Liels paldies jau iepriekš!!!

GTTurbo
Vazists

11 Nov 2010, 20:58

Parrakstiishana zigulim maksa kopaa kaadi 46-48 ls,pirms neilga laika pirku saveejo,nodoklis bija 24 ls! Kopaa par visu samaksaaju 46-48 ls! iisti neatceros!