Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderators: Micuks, Traktorist

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12

kobra-007
Vazists
Topic Author

Re: slipeta ieplude izplude ?

22 Oct 2010, 12:54

Tad klausi citus un nestrīdies te, ka uz vadīklām nonāk max 10% :D
Tad man tev jautājums, kā tu domā cik procentus eļļa uzņem siltumu? ;)
nu man ta iegsdedzes motoru skolotajs teica! citam prasiju tas teica nedaudz isti nezin! jo lielaka dala siltuma nonak uz galvu caur varstu slegvirsmu, un tik neliela dala caur varsta katu uz vadiklu! nu tas raditajs var atskirties vai ir parasts varsts,vai piditais ar natriju! par elu netaceros nu tam ir mazaka ipatneja siltumietilpiba neka udenim! nu varbut kadi 50% ?

kobra-007
Vazists
Topic Author

22 Oct 2010, 13:01

...........tas nav forsāža !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu ja tev labak dzineja tjuninga projekts!

1600 R
Vazists

22 Oct 2010, 20:18

Chali !!! nenjem to klievi galva, 1. ja vins nezin pat tadus elementarus terminus ka Cilindra piepildijuma koeficients- ko maca kautcik sakarigas skolas, tad vins drosivien nav pabeidzis pat vakarsskolu!
2. paskatoties ko vins raksta te un redzot vinja NENORMALI JAUDIGO motoru tapshanas bildes, katrs normals tehniski attistits cilveks, kurs ir kaut nedaudz saskaries ar dzineju uzlaboshanu var tikai pasmieties par to ar cik lielam jaudam Raitis Klavs ir lielijies.
3. Es jus visus varu apbedinat ( Raita Klava kurpju spodrinataji ) Vins nav nekads latvieshu Kiverts... Vins ir parasts Cilveks kuram ir parak traki sakapis galva. Par vinju pasaule neko neruna atskiriba no lietuviesiem vai igaunjiem un daziem latviesiem kuri ir spejigi uzbuvet labus un jaudigus motorus , tapec vinjam nekas cits neatliek ka spirinaties pa sho forumu un piesaistit sev 14gadigus piekritejus.

PS. kautvai satieciet kadu istu Zigulistu vecmeistaru un pajautajiet vinjam vai vins pazit tadu R.Klavu - atbilde bus Ne!...

rallyfan
Vazists
Automašīna: VAZ 21074

22 Oct 2010, 22:21

Te jau ir aizgājis kaut kāds bezsakars un vienam otra nolikšana,kas ir tipiska latvieša garā - labāk katrs pats pa kluso savā garāžā 15 gadus cenšas jauno velosipēdu izveidot,nekā saliek galvas kopā....

bd8599
Vazists
Automašīna: 2103

22 Oct 2010, 22:42

Nu, nekādi, vēljoprojām, nevaru saprast šī foruma kultūru.
Principā iesaku būt draudzīgiem, tā jau reālu dokumentētu ogu ir tik maz :(
Tie kas mauc satiksmē, domājams, ka vairumam viss ir kārtībā, nebūtu problēmas pasveicināt citu forumieti, ceru, ka domu uzķērāt. :thumbup:
Bez paraksta.

kobra-007
Vazists
Topic Author

22 Oct 2010, 22:56

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Paldies jums wisiem par informaciju un jusu wiedokliem saja tema P.S KOBRA-007 !

1600 R
Vazists

22 Oct 2010, 23:02

Neviens te nevienu nenoliek vienkarshi ir apnicis ka klievis doma ka ir visvarens un visgudrakais un tapec var visiem kas kko dara teikt ka tas viss ir nekam nederigs,

doma rallyfan un bd8599 ja jus abi kko uzrakstitu par to ko gribat uzlabot motoram neatnaktu gudrais klievis un nesaktu barstit savus nevajadzigos komentarus???

bd8599
Vazists
Automašīna: 2103

22 Oct 2010, 23:18

Man personīgi nekas nav ne pret vienu no šī foruma.
Domāju, ka ir jāizvērtē, cik nopietni kaut kas tiks būvēts, ja runu līmenī, tad pietiks ar komentāriem forumā.
Ja darbu līmenī, tad cilvēku var arī satikt dzīvē, piezvanīt, sarunāt tikties, un pajautāt, kas un kā.
Tāpēc, ka cilvēku nepazīstu, uzreiz viņam neklupšu virsū par kādu teikumu virtuālajā pasaulē.
Bez paraksta.

AB_2101
Vazists

23 Oct 2010, 10:11

PS. kautvai satieciet kadu istu Zigulistu vecmeistaru un pajautajiet vinjam vai vins pazit tadu R.Klavu - atbilde bus Ne!...[/quote]

1600 R , Vai Tu pats vari nosaukt kādu vecmeistaru??

klievis
Vazists

23 Oct 2010, 11:43

. Es jus visus varu apbedinat ( Raita Klava kurpju spodrinataji ) Vins nav nekads latvieshu Kiverts... Vins ir parasts Cilveks kuram ir parak traki sakapis galva. Par vinju pasaule neko neruna atskiriba no lietuviesiem vai igaunjiem un daziem latviesiem kuri ir spejigi ..............
džeki varat būt pilnīgi mierīgi . es neko nereklamēju, neviens vēl nav redzējis ''jaudīgo motoru bildes'' , pec goda rakstiem un slavas nealkstu, man ir pilnīgi vienalga kas mani pazīst un nepazist,neesu es nekāds latviešu ''kiverts':)uz maniem gatavotajiem dzinējiem nav reklāmas uzrakstu-un tas man nav vajadzīgsviņi pietiekoši labi sevi parāda visādās autosporta disciplīnās-JUMS SKAUĢI IR VIENKĀRŠI ŠKROBE UZ TO KAD KĀDS KAUTKO PAJAUTĀ UN TAD JUS NEMĀKAS RAST LOĢISKU ATBILDI ..
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12