bet visiem iesaku saglabāt veselos saprātus un visāām inžinierijām pakļsuties tikai šim forumam--------..bet ne maniem ieteikumiem.......klievis dierš:)

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderators: Micuks, Traktorist
nu bet ko darīt tādam pīplam kā man , kurš ir tikai jaucis un licis motorus pēc tā kā tam jābūt , nevis būvējis sportam paredzētus motorus?un ja nu man ar pēķšni gribās/vaig uzbūvēt sporta motoru-tad pie kāda tak ir jāvēršas.vairākums šeit tiešām ir iedomājies, ka cilvēks ar daudzu gadu pieredzi un eksperimentiem- tūlīt visiem visu uzliks uz paplātes priekšā. Sāciet kustināt savas pelēkās šunas- domājiet, būvējiet, nevis meklējiet internetā info, kas 70% nav patiesas.
Lūk šis teksts man ļoti patikās --- Tā jau laikam kūtrā latviešu domāšana .Ojārs steidzami atbrauc paņem no manis kādu bloķi un veiksmīgi tālāk ietirgo.Veiksmīgi varu teikt ka malacis ,jo labi darbojas un klijents arī apmierināts.!
Nopirkt bloķi no Paidera ............ u.t.t. jau nav nekāda māksla !!!
Visu laiku braucu ar 95 markas benzīnu , bet tad man sagribējās sporta degvielu 100 vai arī aviācijas vai E 85 (spirķiku)-- vai tad man pie kāda jāvēršas-- ņemu naudas maciņu braucu kur var vajadzīgo manis interesējošo produktu varu iegādātiesnu bet ko darīt tādam pīplam kā man , kurš ir tikai jaucis un licis motorus pēc tā kā tam jābūt , nevis būvējis sportam paredzētus motorus?un ja nu man ar pēķšni gribās/vaig uzbūvēt sporta motoru-tad pie kāda tak ir jāvēršas.vairākums šeit tiešām ir iedomājies, ka cilvēks ar daudzu gadu pieredzi un eksperimentiem- tūlīt visiem visu uzliks uz paplātes priekšā. Sāciet kustināt savas pelēkās šunas- domājiet, būvējiet, nevis meklējiet internetā info, kas 70% nav patiesas.