15 May 2013, 17:28
Tātad. Plāns principā ir šāds. Es 9 augustā aptuveni ap 9.00 no rīta būšu pie Igaunijas robežas, pēc tam, tie kuri sāk vākties jau no Ainažiem, es tiekos ar viņiem pie kafejnīcas Liedags. tur ir tāda vietiņa Ainažos. Tad ap 11.00 kad visi esam savākušies dodamies Rīgas virzienā. Un par cik mums piebiedrosies viena OKA tad nū nemāku teikt ap cikiem būsim Rīga, jo pats neplānoju ātrāk par 80 - 85 km/h braukt. Nu lūk, tad izbraucot cauri Rīgai, dodamies Rojas virzienā, kur arī mums būs nakšņošana pirmā. Tur droši vien varētu kaut kādu latiņu samesties pa visiem lai pēc tam ir ko miskastes vācējiem atdot. Paliksim gandrīz vai pašā jūras krastā. Nu un tad otrajā dienā, cerams, izbrauksim jau kaut kādos 10.00 no rīta, un dosimies no sākuma uz Ventspili, un tad uz Liepāju, nav ne mazākās nojausmas cikos mēs varētu būt Rucavā. Un tad aizskriet fiksi līdz leišu robežai un tur uztaisīt bildi. Un pēc tam es tagad nezinu, varētu kaut kur Liepājā, pie kāda vazista visi skaisti uzcept pa kādam sašlikam un mierīgi prātīgi pasēdēt. Un tad trešā dienā dodamies uz trasi un saplēšam riepas. Man būs kaut kādas četras liekas riepas, kuru mērķis ir tik nospolētām. Uz visiem diskiem. takā riepa varēsim dedzināt. Un vēl trasē ir doma gonciņas sarīkot, bet vienas normālas un otras kurš ar vismazāk degvielu apbrauks visvairāk apļus. Nu plāns pagaidām ir šāds, ja ir vēl kaut kas droši var rakstīt, zvanīt, sūtīt pasta balodi, kā ērtāk.