Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Ja, atmiņa neviļ tad balkas pusē bija šaiba, bet varbūt to kāds bija tur ielicis, jo aptrūkās "U" veida paplāksnes!!zem stieņa, kas tur žokli (skrūvējās pie motora balkas) ir jābūt pa šaibai vai nē? ķip zem tā stieņa, kur, kad regulē sagāzumu liek U veida šaibītes! kam tur jābūt bez viņām? Pladies
Ja, tas būtu bijis uzreiz pēc nomaiņas tad varētu paregulēt brīvgājienu, bet Tavā gadijumā vaina varētu būt hidrauliskajā pievadā - jāatgaiso vai arī darba/galvanais cilindrs bojāts!Čau! Man radusies neliela problēma ar sajūgu! Nomainiju sajūga disku uzliku jaunu! Tad paņēmu uztaisiju ''testa braucienu'' ! No sākuma viss bijapēc pārs apļiem vairs nevaru ielikt 1. 2. 3. 4. ātruma!(rūcošam motoram)! Tad noslāpēju ieliku ātruma nospiedu sajūgu un darbināju! Vaziņš sāka rauties uz priekshu ar nospiestu sajūgu! Kur meklējama vaina
![]()
Kā jau uzrakstīts- parbaudi pievadu. Atgaisot nevajag meģināt, ja sājūgam pievads pats atgaisojas. Labāk divāta skatīt:viens spiež sājūgu-otrs skatas apakšā kas notiek ar sajūga dakšu, kustas vai nē. Ja kustas-tad slikti, iespejams ka jāņem nost karbu. Man vienu reizi bija lidzīgs gadijums- atluza izspiedejgultņa vadikla. To var ieraudzīt nenoņemot karbu.Ja, tas būtu bijis uzreiz pēc nomaiņas tad varētu paregulēt brīvgājienu, bet Tavā gadijumā vaina varētu būt hidrauliskajā pievadā - jāatgaiso vai arī darba/galvanais cilindrs bojāts!Čau! Man radusies neliela problēma ar sajūgu! Nomainiju sajūga disku uzliku jaunu! Tad paņēmu uztaisiju ''testa braucienu'' ! No sākuma viss bijapēc pārs apļiem vairs nevaru ielikt 1. 2. 3. 4. ātruma!(rūcošam motoram)! Tad noslāpēju ieliku ātruma nospiedu sajūgu un darbināju! Vaziņš sāka rauties uz priekshu ar nospiestu sajūgu! Kur meklējama vaina
![]()
Gadījumā kāds no jums netirgo Krievijas benzīnu?? Pa 0.90Ls galīgi neceļas roka kaut ko liet..
Mums Rēzeknē no krievijas statoil 95 pa 65 sant.Gadījumā kāds no jums netirgo Krievijas benzīnu?? Pa 0.90Ls galīgi neceļas roka kaut ko liet..