Donor vaz tika iztirgots godam

peļņa laba sanāca pat. Vispār principā man priekš sava 063 palika melnais salons. Pārējo notirgoju. Īsti nezinu vai pareizi izdarīju ar motora pārdošnu, bet nu neesmu baigi škrobīgais. Motors bija 2101- 1.2! Strādāja labi un viss bija kā vajag, pārdevu komeplktā ar starteri, ģeneratoru(nelādēja), karbiņu, viss izņemot aizdedze! 25euro. Lēti, čaļi it kā no Kandavas teica, ka ar motoru tiks braukts gonkās laikam ja lasat tad lai slīpi krāmējas līkumos

!!!
Tagad sanāca tā, ka beidzot ir patstāvīgs darbs, kas nozīmē, ka vazam būs regulāri iepirkumi.

bet tajā lielais MĪNUSS, ka esam ~160km attālumā viens no otra. Bet nekas. Ar to vazu man lēni iet, ļoti lēni, drīz divi gadi jau, bet nekas... kas lēni nāk tas labi nāk
Žigulis taps. Tikai lēni un pārdomāti.
Teikms tam vazipālistams(vaz speciālistam) apzinos, ka uztaisot tādu kā to vēlos, tam reāli tirgus vērtība nekāps un gatavu un labāku par 6/7 euro man nevajag. Man vajag brīvajos vakaros ko skruvēt un čubināt. Kāpēc vaz ? Tāpēc ka viņu nopirku reāli jo tajā brīdi nedabūju zaz. BET aptuveni 1001 reizi man šis žigulis ir tā noriebies un nokaitinājis, ka dienām neesmu gribējis viņu redzēt, bet tad atkal ar smaidu sejā izbraucu līkumu un sajūtu tās sajūtas kuras liek ''saplūst ar mašīnu'''- benīna smaka, nekādi vadīšnas palīglīdzekļi (abs u.t.t.) kur esi tikai TU un tavs vaz. bet katru reizi, kad kkas saplīst, nobrūk pēc salabošanas domāju, cik patiesībā esmu pieķēries šim dzelzs gabalam.

Kopā ar ikdienas pārvietošanās līdzekli. Golf 3, kurš ir reti sakarīgā stāvoklī.
Pagaidām viss! Tuvākajās dienās tiks ņemts nost vārstu vāks un skatīšos, kas tur labs notiek. Šis 21063 būs ar 1.6 karborātor motoru un piecātrumpārnesum kārbu! Krāsa būs melna vai oriģinālais tonis. Salons 21013 melnais ar visām apšifkām. Aizmugurējie lukturi būs bezbaloniņlakas, bet gan jauni. Priekšā būs dzeltenie tālie. Tiks meklēti 03 buferi. Tiks meklēti baltie pagriezieni (gan spārnos, gan blakus gabarītiem). Tādu redzu viņu nākotnē. Āāā ... arī 03reste pilnā komplektā būs, jo tagad trūkst tie bleķi iekšā.
Liekot 1.6 un piecātrumkārbu, kādu redaktoru vajag likt labākam rezultātam? Ņemot vērā, ka tas būs svētdienas izbraucieniem vasarās.