Flanča uzgrieznis bija galīgi vaļā.Nu tad skaidrs. Kā jau rakstiju atskrūve kardanu no tilta un parbaudi vai ir pieskruvets flanča uzgriežnis.

Paldies.

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Flanča uzgrieznis bija galīgi vaļā.Nu tad skaidrs. Kā jau rakstiju atskrūve kardanu no tilta un parbaudi vai ir pieskruvets flanča uzgriežnis.
Iespejams ka 22x1.5Kāds izmērs ir vītnei 2106 radiatora termoslēdzim(ieslēdz ventilatoru)?
Flanča uzgrieznis bija galīgi vaļā.Nu tad skaidrs. Kā jau rakstiju atskrūve kardanu no tilta un parbaudi vai ir pieskruvets flanča uzgriežnis.pieskrūveju un tgd viss okey. Beidzot klusums salonā.
Paldies.
Varbūt kāds iepērk katalizātorus?? vai zin cilvēku kas dara to!?
(Izņemot- Tolmets.lv)
es ar savilku gan priekšā gan aizmugurē viss ok un pašam prieks ka tagt vienīgais vaz ģerevņā ar centrālo un signalizācijutātad vai pieslēdzot šitādā veidā, tieši tādai signalizācijai četrus motoriņus viss būs tā kā vajag un nenodegs man tas signalkas vadības bloks??
pec manām domam tam itkā nevajadzetu notikt ja jau tā te ir parādīts.
es savējam saliku bez relejiem -viss notiek,cik tas pareizi,nezinu!
Tik nevajag,man arī ires ar savilku gan priekšā gan aizmugurē viss ok un pašam prieks ka tagt vienīgais vaz ģerevņā ar centrālo un signalizācijutātad vai pieslēdzot šitādā veidā, tieši tādai signalizācijai četrus motoriņus viss būs tā kā vajag un nenodegs man tas signalkas vadības bloks??
pec manām domam tam itkā nevajadzetu notikt ja jau tā te ir parādīts.
es savējam saliku bez relejiem -viss notiek,cik tas pareizi,nezinu!