Izradijas ka no sajuga kurvja noluzis viens metala gabalins, kurs gar karbas korpusu strikejas .Pie karbas metaliska skana, skana nemainas izspieziet sajugu vai atlaizot to, kas tur varetu but pa vainu?
Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Izradijas ka no sajuga kurvja noluzis viens metala gabalins, kurs gar karbas korpusu strikejas .Pie karbas metaliska skana, skana nemainas izspieziet sajugu vai atlaizot to, kas tur varetu but pa vainu?
Labi ka nepārgrieza kārbuIzradijas ka no sajuga kurvja noluzis viens metala gabalins, kurs gar karbas korpusu strikejas .Pie karbas metaliska skana, skana nemainas izspieziet sajugu vai atlaizot to, kas tur varetu but pa vainu?
jā jā es arī viņas biju licisaha,bija te kaut kad bildes ar sagrieztu kārbu šādā veidā
precīzi nepateikšu,bet rupji skatoties ap 1 cm bija!Man 2 jautājumi:
1)Cik mm starpība ir starp "garo" un "īso" sadalītāja kātu(no tā izriet cik bieza starplika vajadzīga lai motoram ar zemo bloku liktu sadalītāju no 1,6 motora)? P.s. Man sanāca, ka ap 8 mm, bet neēsmu 100% drošs!
2)Cik varianti ir tam spidometra pievadam pie kārbas un vai viņiem ir kaut kādi atšķirīgi marķējumi vai vnk jāskaitas cik zobi tam mazajam zobratam!?
viewtopic.php?f=12&t=2730cha visiem!
Man ir radies jautajums, ar kadu speku japievel cilindra galva vaz 1.5 motoritim, ir doma iegadaties to dinamometrisko atslegu bet nezinu ar kadu speku tur ras viss jadara un sanak ja es nezinu to tad ari to atslegu nevar pirkt uz dullu galvu, jo tur tacu ir attiecigi speki katrai atslegai kurus var vilkt ! Nu kautka ta!:D Vai ari es kludos!
![]()
1) viewtopic.php?f=12&t=1345&hilit=sadalitaju+garumiMan 2 jautājumi:
1)Cik mm starpība ir starp "garo" un "īso" sadalītāja kātu(no tā izriet cik bieza starplika vajadzīga lai motoram ar zemo bloku liktu sadalītāju no 1,6 motora)? P.s. Man sanāca, ka ap 8 mm, bet neēsmu 100% drošs!
2)Cik varianti ir tam spidometra pievadam pie kārbas un vai viņiem ir kaut kādi atšķirīgi marķējumi vai vnk jāskaitas cik zobi tam mazajam zobratam!?