Skatīt http://www.vaztuss.lv
Uģis Banders.
Šovasar sanāca vairākas reizes būt Krievijā un esmu saņēmis, manuprāt , ļoti interesantu uzaicinājumu no Kazaņas autokluba, atbraukt mums ar žigulīšiem uz Kazaņas hipodroma sacensībām janvāra mēnesī. Viņi piedāvā no savas puses mums par brīvu: sagatavot un izreklamēt šo pasākumu, sagatavotu lielo hipodromu ( 1600 m) ar virāžām, vairākus treniņus, tiesnešus, siltos boksus visām mašīnām un servisa iespējas, kopmītni ap 40 cilvēku dzīvošanai, brīvajā laikā ekskursijas pa Kazaņu un apkārtni un kādas izklaides . Mums no savas puses jāgarantē vismaz 14 automašīnu (max 2 auto viņi cer sagatavot paši) un pilotu ierašanās Kazaņā. Ja mēs to kopīgi gribam un varam – tad tusiņš tur būs baigais,jo hipodroms Kazaņā ir vienkārši fantastisks, ar vrāžām. Es parēķināšu kādas sanāk izmaksas uz vienu ekipāžu ( busiņš, treileris, 2-3 cilvēki) un atvēršu jaunu sadaļu forumā, kur arī tad varēsim to visu apspriest.
Es apmēram sarēķināju arī izmaksas ekipāžai ar busu, trileri un 3 cilvēkiem. Ceļš aptuveni 2000km x 15 = 300 litri x 0,4 Ls = 120 Ls x 2 =240Ls. Vīzas un apdrošināšana ir 45 Ls par cilvēku. OCTA Krievija ar piekabi = 10 Ls. Baltkrievijas tranzīta nodeva = 3 Ls. Dzīvošana tur ap 10 Ls no cilvēka dienā. Ja kopā reķinam visu ekskursiju 10 dienas, tad uz ekipāžu kopā sanāk ap 700 Ls. Padomājiet. Mēs ar Uģi Traubergu esam apzinājuši 6 ekipāžas. Vēl vajag vismaz 8 ekipāžas un tad tas pasākums var notikt.
Līdzi jāņem bezradžu riepas, bet jābūt iespējai uzlikt R15 mazo radžu riepas, kuras kopā ar diskiem uz sacensību iedos tatāru klubs.