Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderators: Micuks, Traktorist
Šī tēma jau ir bijusi ar visu foto,ja nemaldosTaatad man ir 2101 karbulis shkjiet ka weberis bet parliecinaats neesmu bet doma irNav vakumnieks arii un njaam kr4 tie karbulji zhigulja tik daudz ka saprast nevar
Taa mana probleema ir taada ka es nez kaa uzstaadiit vinjam lai abas luukas reizee veertos, varbuut man kaads vareetu paliidzeet shajaa jautaajumaa, kaadu bildi vai kaut ko
Paldies jau ieprieksh
Sorry bet izgaaju visur 3 reizes caur ne tikai pa karbuljiem bet patieshaam neatraduŠī tēma jau ir bijusi ar visu foto,ja nemaldosTaatad man ir 2101 karbulis shkjiet ka weberis bet parliecinaats neesmu bet doma irNav vakumnieks arii un njaam kr4 tie karbulji zhigulja tik daudz ka saprast nevar
Taa mana probleema ir taada ka es nez kaa uzstaadiit vinjam lai abas luukas reizee veertos, varbuut man kaads vareetu paliidzeet shajaa jautaajumaa, kaadu bildi vai kaut ko
Paldies jau ieprieksh
Khmm nu tad pastaasti siikaak, nav nekas staidzami un kas ar diizeem? Pagaidaam domaaju likt abas 170 gaisa diizes un 162 abas degvielas diizes. Tad kr4 uzkati ka nevajag lai abas veras valjaa? Moshk jaapastaas ko kaads cits saka, neesmu nekaads spechuks pa karbuljiem tapeec censhos shito jomu apguut siikaakLabāk nebojā karbuli. Tāpat izmetīsi savu ražojumu miskastē. Var uztaisīt, lai droseles veras vienlaicīgi, tas ir vienkāršākais no darāmā. BET ko un kā tu esi ieplānojis darīt ar paātrinātājsūkni? Ja neko, tad, minot iekšā, pirmajā mirklī tev būs par liesu un motors nevilks, kpoumā būs sliktāk.
Nu njaam aizmirsu pateikt ka karbulis paredzeets 1.7 motoram sporta versijai1) no šī pasākuma ko taisies darīt jēga bus maza jo tev jau nav kas to benžu tur ēd,-tas nozīmē kad dzinējs neatbilst , nav jau jēgas piegāst kolektoru ar dzīvu benzīnu ,
Nu bljaa nejau ar 1.7 motoru likshu iekshaa zhikaa deelj ielas un lai abas riikles taisa valjaa lai eestu kaa velns. Nu virzulji ir 82 bloks nosliipeeti 2mm un sporta sadalene bet nekaada paaraakaa. Nekaads dizhais motors nau, un to ka pateikt sporta versijai vai versijaa bija domaa taa lai saprot ke nejau ielai. Pagaidaam atstaaju lai veras viena pa priekshu un otra veelaak, ja kaads ieliks kaa var abas kopaa tad domaashu taalaak.1,7 motors sporta versija ;D labāk stāsti nu kas tur iekšā un pastāstīs tev vai vērt tās "cukas" vaļā vai nē. Jo uz parastu motoru vnk pārlies un prieki beigsies.