Nav bildes pagaidām.. ja esi daudz maz nopietns ņēmējs - padod ziņu, atsūtīšu bildes ar.
Zvani - 28292517, Jānis.
Raksti - PZ. !

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Vecīt iespejams ka viņš ir to vērts, bet šaubos vai te kads pirks.AKTUĀLI!
Vecīt iespejams ka viņš ir to vērts, bet šaubos vai te kads pirks.AKTUĀLI!
2. vari nepostot katru detaļu atsevišķi bizness ir bizness, bet kaitina kad gribas palasīt kko nopietnu,bet pie nesen pievienotajiem komentiem ir tikai tavu daļu saraksts![]()
Paklau,nu uztaisi vienu postu un saliec bildes un mega aprakstu,jo nu tiešām ZB viss pilns ar detaļām!
Nu ja mēs tagad katrs izliksiem savus sludekļus,ka man kazaņas diski,tad nākamo ka ir galva,trešo,ka ir motors,ceturto,ka ir bāka u.t.t. nu kamon vecīt,tas vairs nav forums,bet ss.lv
Ierosinu skracham ieviest tad tirgus sadaļā kādas 3 bezmaksas sludinājuma iespējas vienam lietotājam un par pārējiem ir jāmaksā vai nav vispār pieejamas!
neņem ļaunā,ir ok ka Tev ir viss kas bet nu šitādu balagānu te nevajag dzīt!!!
teikšu atklāti, ka pats tikko izskaitīju - 19 sludinājumi man ira, ~15 ir sadaļā pārdod, tas tiesa, taču, es uzskatu, ka no tā, ka samet vienā sludinājumā 1000 detaļu bildes - NO TĀ NAV NEKĀDA JĒGA!!! Ja Tu meklē spārnu, nafig Tev rakāties pa kkādu topiku "garāžas tīrīšana", ja viņā nemaz nevar atrast to spārnu!!!??! Tāpēc es uzskatu, ka pareizāk ir uzrakstīt atsevišķus sludinājumus ar konkrētām lietām, kas zem šī topika ir atrodams!Prieks, ka kādam ir viss, tas ir toč.![]()
Bet jāpeikrīt Edijam un Raivim, uz ātro sanāca saskaitīt 15 sludinājumus pārdod sadaļā. Tas tā kā ir biš par traku, ja vēl katram katru dienu ieliek - aktuāli, forumu grūtāk šķirstīt, godīgi.
Kam vajadzēs, pietiks ar tavu parakstu, un nicku, vienreiz redzēju, tagad zinu, ka tev ir viss, par to priecājos![]()
Cenas katram pašam izvēle, par dažiem, izlasu, pasmaidu, aiztaisu ciet.