Administrātors savu vārdu teica un pietiekoši skaidri nokomentēja! ar to arī šim cepienam punkts!
No savas puses piebildīšu, kā iepriekš minēju, mans numurs dažādos sludinājumos un ne tikai internetā ir atrodams vairāk kā desmit gadus, tikai pēdējos trīs četrus gadus ir zvanīts no kāds kompānijas reklāmas nolūkos un ne vairāk kā reizi gadā, viemēr atbildu, ka man tas neinteresē un ar to viss beidzas! Un numurus šie darboņi no forumiem vai sludinājumu portāliem nevāc
Diemžēl no reklāmas mūsdienu sabiedrībā neizvairīties, reklāmas aģenti staigā arī pa mājām un dzīvokļiem, ko tad darīt?
Man, piemēram, nepatīk lieka uzmanība, tāpēc es nekur publiski savu numuru nelieku.
Ja esi kāda sabiedrībā populāra persona tad var būt šāda situācija, bet šādi cilvēki ar to rēķinās, bet citādi tas izklausās paranoiski
Privātās ziņas neviens neaizliedz, cilvēkiem bez kompleksiem ir jābūt izvēles iespējām tad cilvēks arī izvēlās kā ir ērtāk uzrakstīt vai pazvanīt.
Šeit jau bija gadījums, kad cilvēks sazinās tikai ar sms līdz pēdējam brīdim, ierodas sarunātajā vietā un atrodoties dažu metru attālumā no pārdevēja vēl sūta sms ar jautājumu vai drīkst pienākt klāt
Pašam ir nācies piedzīvot traģikomiskus atgadījumus tepat vazos, gribi pirkt detaļu, clvēks (gados jauns biedrs) baidās dot privāti nummuru, stāsta lai braucu uz tādu adresi un gaidu, ir bijis ne reizi, kad zvanu, nomet un atsūta sms, ka mikrafons nestrādā daudzas rezes tā ir bijis
visā visumā izrādās ka cilvēks kautrīgs........